Xname Minikmucizelere ayy kendimle aynı düşüncede birini gördüm ilk defa 😂😂 millet benim çocuğumun adınj neden assın buzdolabına dimi 🤣 bu arada bende hediyelik yaptırmıylrjm çikolata bile yaptırmicam l baskıya para vericem kabı çöpe gidicek onun yerine güzel paketli isimsiz çikolata alıcam pastaneden nasipse ☺☺
Minikmucizelere Xname oh mis dağıt yeter bencede gereksiz onlara bosa para vericegime cikolatanin kalitelisini alirim millet agiz tadiyla yer en azından
Fik Kediannesi1 ay dimi doğum yapan biziz bebeğin masrafları odası hastanesi derken çabalayan biziz bebeğimizi gördü diye hediye verecek olan yine biziz 😅 adaletsizce geliyor onların getirmesi destek olması lazımken sadece çikolata yapmayı düşünüyorum tatbaktan alıp etiket yapıştırıp şeffaf tepsiye dizerim
Eliffc01 Ben de açıkçası magnet,çikolata vs. Hediyelikleri saçma buluyorum. Ama aklımda şöyle bir fikir var. 10 20 tane tesbih alıp kuran kursuna veya camiye vermeyi düşünüyorum çocuğumu korusun rızık bereket versin ömrüne diye
Fik Eliffc01 aha bak bu gördüğüm en iyi fikirlerden biri her tespih çekildimi çocuğum için de iyi olur
Fik Kalbiimde2can aynen öyle yeterince masrafımız ve harcamamız varken çöp olacak birşeyi yaptırıp hiç gönülcülük oynayamam 😅
Deletedmom_116 Fik boşa masraf başka bişey demiyorum😂😂doğuranin hediye vermesi kadar saçma bişey yok doğuran hediye verilmeli bence
Fik Deletedmom_116 aynen öyle bize hediye gelmeli 😂 ha gelmesede olur sağlıkla alalım kucağımıza da gerisi boş
Fik Pinklove aynen öyle ya birde doğum yapmışsın daha toparlanmadan kalkıp ev ziyaretine geliyorlar ya bebeği de almak istiyor herkes kucağına birde hizmet bekliyorlar eskiden öylemiydi 40 ı dolmadan eve kimse gelmezdi ayıp derlerdi. abi ben alayım bebeğimi sağlıkla kucağıma odamdan çıkmayım yeter
Pinklove Fik Ay hasta oluyorum öyle şeylere, benim kayınpeder gelicem diyor doğuma yakın deli bunlar valla lohusa halimle kalk kahınpedere ziyafet ver şimdi😵😬
Fik arsamveannesi doğum sonrası hemen gelmeleri de saçma geliyor ya bir bırakın toparlanalım acemiliği atalım üstümüzden gelip hizmet bekliyorlar bir de 😂
arsamveannesi Fik zaten benim bu hayatta anlamadigim en sacma aptalca seylerden bi tanesi bu dogumdan sonra direk beebk gormeye gelenler ve ölü evine gelip yemek cay servisi bekleyenler allahim hayatimiz hizmetle geçiyor
Deletedmom_116 Fik aşko kapı süsü olabilir belki ama cüzi bir miktarı bulan hatıra kalır ama gerisi saçma
Fik Deletedmom_116 iyi yaptın nxmxmc bende kalkmam valla evde kaynana ile yaşıyorum görümceler de gelir yeni doğum yapmışım onlar yapsın banane 😂😂😂
Fik Tusse18 valla doğru dedin sağlıkla gelsin bebişler gerisi boş ha bunu yapmadık diye konuşacak insanlar da çıkacaktır …. Yesinler 😂
Fik Pinklove ay valla bir rahat bırakın birde kayınpederim diyorsun rahat rahat oturamazssın giyinemezsin flan 🤦🏻♀️ ben kaynana ile bir yaşıyorum kendi annemi çağırdım bilerek biraz sinir bir kaynanam var beni deli etmesin diye annemi çağırdım o varken karışmaz çok 😂
Baby_loading Bende şöyle düşünüyorum inşallah hayırlısıyla doğar bebeğim Mevlüt okutucam orda dağıtmaya namazlık seccade felan yaptırıcam en azından bunlar kullanışlı diğer şeyler magnet isimli şeyler malesef insanlar artık almak bile istemiyor
Fik Baby_loading evet canım ve hayırlı birşey bu diğerlerinden daha iyi tespih namazlık verirsin duruma göre