Fik ben de önceden böyle düşünüyordum ama sonra kendi imkanlarımla odayı süslemeye karar verdim. Kaç kere doğum yapacağım ya kendimi özenmiş hissetmek istiyorum. Benim doğumuma zaten sevmediğim akraba falan gelmeyecek. En sevdiklerim arkadaşlarım ailem vs olacak onlara yaptırdığım çikolata ve hediyelikten de hiç gocunmuyorum açıkçası. Ve kimse için değil kendim için yapıyorum. Bi kaç kare fotoğraf beni alacak götürecek o güne yıllar sonra. Düğünümde pandemiydi özenmediğim şeylere pişman olmuştum hep eksik hissettim. Kendimi özenmedikçe daha da değersiz boş hissediyorum fıtrat meselesi sanırım. Evdeki masa örtümü götüreceğim. Evdeki vazoma kuru çiçek koyacağım. Çikolata yaptırdım. Mum yaptırdım ama kutunun üstünde isim falan yazmıyor mumu yakarlar kutuyu da kullanabilirler diye düşündüm. Bir de kapı süsünü eşimle oturduk yaptık 600-700 liraya satılan şeyi 150 liraya mâl ettik. Bohem bi hava olacak zaten. Hepsi çok içime sindi. Bebeğimi özenle karşılayacagım bu bana iyi hissettiriyor 🤍 onu çok istedim çok severek dünyaya getireceğim neden özensiz alelade doğurayım ki dedim kendime. magnet gereksiz gerçekten küçük kolonyalarda gayet güzel oluyor çantaya atmalık. İlla aşırı büyük bütçeler ayırmaya gerek yok bunlar için. Herkesin gelir durumu farklıdır tabii. Ama bu kadarını da hakediyorum valla 3-5 düşünemem onun içinde 😂 bi de insan saldıkça salıyo iyice perperişan hissederim ben özensiz olunca kendimi. Bir olcam diri olcam toparlanacam hemen