Ceyizlikanne Ilba_34 pembebiranneadayi merhaba muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar orda acaba bende doktor değiştirmeyi düşünüyorum da
Ilba_34 Ceyizlikanne en son muayene 465₺ idi önümüzde ki hafta randevum var bende Konuşacağım doğum fiytlarını birinden duymuştum 8,500 dü normal doğum ama ağustos ayında zam gelecek demişler
Meriva İsterseniz serin bir zamanda beylikdüzünde oturanlar olarak bir buluşma ayarlayalım ne dersiniz hem tanışmış oluruz ☺️
bnc Meriva merhaba ben de Beylikdüzündeyim Yakuplu dayim, çok sevinirim öyle bir şey olursa. Evlenince taşındım hiç arkadaşım yok buralarda 😊
bnc saymaguler merhaba reyapta kime gidiyorsunuz ben ilk defa son kontrolümde nereida hanıma gittim memnun kaldım ama tabi çokta bilgim yok 😊
saymaguler bnc Bahar Mert hocaya gidiyorum şimdilik aslında tüm hocalara gittim benim ki ağrılı geçiyor acilden girdim çok hepsiyle tanışmış olduk 😁 Nereida hoca da ilgiliydi
Kubare134 bnc herkes yalnızlıktan muzdarip..evlendim istanbul a geldim yedi sekiz aydır bi hayırlı olsun diye kapımı çalan tek Allah ın kulu olmadı🙇♀️🙇♀️
Meriva bnc Bencede bi buluşma ayarlayalım bende evlendiğimde taşındım hiç arkadaşım yok buralarda. Sizin kaç aylık bebeğiniz
bnc Kubare134 ihlas 1 de misiniz happy Center in o tarafta? Bende birinci hastanesi karşısında oturuyorum 😊
bnc Kubare134 evet ben de sadece kayınvalidem ve gorumceme gidip geliyorum, h.ici çalışıyorum sıfır arkadaş buraya geldiğimden beri valla
Kubare134 bnc bnede onlarda yok biz tayin için burdayız ailem kayınvalidemler hepsi memlekette insan yüzü görmeye hasret kalmıştım psikolojim bozulmuştu elim gece nöbetlerine kalıyordu ah ah çok zordu 🚬 🥺🙇♀️
Meriva saymaguler O da bize çok uzak sayılmaz. Orda muayene ücretleri nasıl. Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah. Zor mu geçiyor hamileliğiniz