Yas3ming Meriva muayene 1200 lira doktordan doktora değişiyor. Ama ben özel sigortadan yararlanıyorum çalıştığım şirketten dolayı o olmasa bitmiştik doğum ücreti sanırım 20.000 civarı.
Meriva saymaguler O da bize çok uzak sayılmaz. Orda muayene ücretleri nasıl. Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah. Zor mu geçiyor hamileliğiniz
saymaguler Meriva Reyap ’ın muayene ücreti 580 olmuş yeni gittik uçmuş bir anda. Keşke benim ki de normal bir gebelik olsa hep ağrım var şükür ama hafifledi sayılır düşüğüm var öncesinde ondan biraz da stres yapıyorum farkındayım
Meriva Yas3ming benimde özel sigortam var ama yeni hamile kaldığım için maalesef yararlanamıyorum. Medicana iyi bir hastane ama çok pahalı
Cgllay Meriva merhabalar herkede bende 20+1 günlüğümmm yakuplu birinci hastanesinin orda oturuyorum 🌸🌸
Zuzumuz Evet bir buluşma ayarlasak ne güzel olurdu bende 34 haftalık hamileyim ilk bebek çok heyecanlı
Zuzumuz Marmara evleri 4 e yakın olan varmı aranızda Bahçelievlerde benim doktorum da doğumuda hizmet hastanesinde yapacağım
Cgllay Kubare134 happy centerin üstündeki siteler mi oluyor marmara 4 dediginiz acabaa karsısında orkide siteleri var