bnc Kubare134 ihlas 1 de misiniz happy Center in o tarafta? Bende birinci hastanesi karşısında oturuyorum 😊
Kubracigimm Meriva Merhabalar Bende esenyurtta oturuyorum ama Beylikdüzü’ne daha yakın sayılırım ☺️ en tecrübeli benim sanırım doğum yaptım ben 39 günlük oldu bugün 🥰
Meriva Kubracigimm Allah bağışlasın inşallah ☺️ Şuan kesinlikle en tecrübeli sizsiniz aramızda. Hangi hastane hangi doktorda doğum yaptınız ☺️
Meriva Ilba_34 dereağzı mahallesi bizim evin aşağısında benim eski iş yerim oradaydı. Tavsiye üzerinde doktor daha iyi oluyor. Hamilelikte çok doktor değiştiren oluyor ☺️
Ilba_34 Meriva ben aslında ilk başka doktora gittim medilife da sonrasında kendisine hiç ısınmadım bir kez gidip bıraktım sonra görümcemin doktoruna gidince tamam dedim bu doktorla doğum yapabilirim 😁
Kubracigimm Meriva teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 Beykent hastanesinde doğum yaptım, Sehtap Nazlı Hanım doktorum. Her şeyiyle çok memnunum kendisinden hem hamilelik sürecinde hemde doğumda. Normal doğum yaptım ☺️
Meriva Ilba_34 Medilife da çok doktor var. Ben orda Burcu Betül hanıma gittim çok sert üsluplu bir kadın bişey soramıyorsun konuşamıyorsun tersliyor falan bıraktım. Doktorunla herşeyi konuşup rahatça sorabilmelisin bence
tubik_ Meriva merhaba ben de Beylikdüzü sayılırım. Büyükçekmecedeyim 2,5 yaşında kızım var, yeni hamileyim. Medilife gidiyorum. İlk doğumu da orda yaptım
Meriva Elanin_annesi yakınız benim kayınvalidemde o taraflarda oturuyor. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Annebebis Merhaba ben de medilife Ahmet beye başladım, geçen pazartesi ilk muaynemdi memnun kaldım sanırım kendisinde devam edeceğim çevremde de bir çok kişi memnundu
gulsahklkn Meriva Ben hemşireyim eski çalıştığım hastane ve tanıdık doktorum o yüzden onu tercih ettim zaten araç var gidip gelmek sıkıntı olmuyo ayda 1 gidiyoruz çoğunlukla 😊
pembebiranneadayi Meriva âmin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah❤️ benim özel sağlık sigortam var ücret ödemiyorum ama sanırım 1000 1500 arası ❤️