Meriva Merhaba Beylikdüzünde oturuyorum ve ilk hamileliğim burda pek arkadaşım yok tanışıp birbirimize destek olalım ne dersiniz ☺️
pembebiranneadayi Meriva merhaba bende beylikdüzündeyim 20+1 olduk 🥰 İstinye liv bahçeşehir hastanesine Canan Calıskan’a gidiyorum çok memnunummm benimde ilk gebeliğim kızım olcak inşallah❤️❤️❤️❤️
Kubracigimm Meriva Merhabalar Bende esenyurtta oturuyorum ama Beylikdüzü’ne daha yakın sayılırım ☺️ en tecrübeli benim sanırım doğum yaptım ben 39 günlük oldu bugün 🥰
Meriva gulsahklkn Ya sevindim Beylikdüzü’nden birilerinin olmasına tanışalım kaçıncı haftanızdasınız ☺️ Benim 6+4 yeniyiz daha ilk gebelik
Meriva gulsahklkn Evet sizin az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin. Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz
gulsahklkn Meriva Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻 Zeytinburnu Avrasya hastanesine gidiyorum Dr. Nurcan Dalan
Meriva gulsahklkn sizinde doktorunuz benim gibi uzaktaymış benimde Nişantaşı’nda ama değiştirmeyi düşünüyorum hem yol çok yoruyor hemde muayene ücretleri çok pahalandı
Ilba_34 Bende Beylikdüzündeyim benim de ilk hamileliğim 15+1 olduk bugün medilife hastanesine gidiyorum ☺️
Ceyizlikanne Ilba_34 pembebiranneadayi merhaba muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar orda acaba bende doktor değiştirmeyi düşünüyorum da
Meriva Ilba_34 Memnun musunuz benim doktorum Nişantaşı’nda uzakta bende değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden soruyorum muayene ücretleri ne kadar oldu orda. Ben medilife da Burcu Betül hanıma gidiyordum memnun kalmadım bıraktım onu
Ilba_34 Meriva memnunum çok enerjik espirili bir bayan sorularına güzelce cevap veriyor dinliyor güzelce anlatıyor ben en son gittiğimde 465 verdim şuan kaç oldu bir bilgim yok önümüzde ki hafta kontrolüm var öğreneceğim 😁
gulsahklkn Meriva Ben hemşireyim eski çalıştığım hastane ve tanıdık doktorum o yüzden onu tercih ettim zaten araç var gidip gelmek sıkıntı olmuyo ayda 1 gidiyoruz çoğunlukla 😊
Meriva Ilba_34 İyi doktor çok önemli benim doktorum aslında çok iyi arkadaş gibi seviyorum da ama özel olduğu için muayene ücreti de yüksek. Medilife da bana çok yakın. Migros’un arka tarafında oturuyorum barış mahallesinde siz nerde oturuyorsunuz
bnc saymaguler merhaba reyapta kime gidiyorsunuz ben ilk defa son kontrolümde nereida hanıma gittim memnun kaldım ama tabi çokta bilgim yok 😊
Meriva pembebiranneadayi Allah tamamına erdirsin inşallah ☺️ Bizde bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk çok şükür ☺️ Muayene ücretleri ne kadar acaba
Ilba_34 Meriva ben dereağzı mahallesindeyim doktoru bana görümcem tavsiye etti kendisi 2 doğumunu da orada yaptı memnundu bende oraya devam ettim ☺️
pembebiranneadayi Meriva âmin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah❤️ benim özel sağlık sigortam var ücret ödemiyorum ama sanırım 1000 1500 arası ❤️
Meriva Ilba_34 dereağzı mahallesi bizim evin aşağısında benim eski iş yerim oradaydı. Tavsiye üzerinde doktor daha iyi oluyor. Hamilelikte çok doktor değiştiren oluyor ☺️