cansaayy İlk oğlumda şeftali aşerdim kışın ortasında eşim buldu geldi yedikten sonra sürekli baklava yedim. 2.de de yine kılın ortasında erik aşerdim eşim alıp geldi tuza batıra batıra yedim birde geçenlerde Malta eriği aşerdim onu da yedim 😂😂
Coynes Sürekli kusan biriydim ne yesem canim sadece yesil elma cekmisti eksi aldim yedim ve onu da kustum😂kizim olcak allahin izniyle🙏😍
Defnesmomy Busra_63tok ben ilk trimesterde kilo kilo limon portakal yedim ve hiç bir şey yiyemiyordum. 29+0 oldum şimdi yine meyve yine meyve ve kızım olacak🩷
Ece0909_ Busra_63tok ben herşeyi aşerdim aşeriyorum da ilk şubat ayında karpuz aşermiştim eşim sağolsun hemen buldu soğuk hava deposundan 😂
hilal3594 Busra_63tok Sadece ayran 😂😂 tatli çok seven biriydim artık canım hiç istemiyor cinsiyet belli değil bezelyemin sağlıkla gelsin de 🙏❤️
Enas2365 Busra_63tok fıstıklı cips aşerdim marketten eve kadar yol 3 dakika sürmüyor eve varana kadar koca paketi bitirmişim 😂
Havva_ahk Busra_63tok ben çok saçma bir şekilde şehriye çorbası aserdim bide pırasa 😂😂😂 oğluşum olacak
miracmeryem Havva_ahk normalde sevmem pırasa yemeği ama hamilelik işte gece 2 gibi durup dururken ağzıma tadi geldi sevmediğim içi ve hiç yapmadığım bir yemek sagolsun kayinvalidem yaptı hemen