Fatos- Ilk bebeğim de elma, içli köfte ve dalak canım çekmişti. Şimdi 8 haftalık gebeyim ilk olarak çikolatalı gofret canım çekti. 😁
Fatmayagiz İlk hamileliğim 37+2 yim oğlum olacak. Hep tatlı aşerdim en baştan beri. En son da bi iki haftadır taze incir aşeriyordum bugün bulduk sonunda 😇
Fadimr Çiğ köfte istiyorum ama zararlı diyolar yenir mi ki ya etsiz yapılıyor zaten bizim burda genelde
Gamzeli63 Fadimr sanliurfa da yasayan biri olarak çiğköfte için benim doktorum etli hariç yiyebilirsin demişti
Hdemir1618 Busra_63tok henüz aşermedim ama hamileliğimin başından beri eşi yiyorum tatlıdan iğrendim normalde de sevmezdim . Kızım olacak❤️
Eebb Busra_63tok cnm bişeyler ara ara istedi ama aşermesi olanlar gıbı değil cnm mesela ıspanak istiyor ama haftaya da yıyebılırım illa olsun diye bir isteğim olmadı. O yüzden aşermedım dıyebılırım. Aşermek için ama Google neler neler baktım ki eşim bıraz arasın bulsun ama aşermedım😅
Eebb Cinsiyet olarak şunu söyleyebılırım tatlı daha fazla yedım mideme daha iyi geldi sonuç kızım oluyor🥹
Gamzeli63 Çok saçma olsada çiğ domatesi ağzıma sürmeyen ben (salatada dahi seçer yemezdim) simdi tuzlayıp yiyorum cinsiyeti henüz belli değil