miracmeryem Pırasa yemeği aşerdim normalde sevmem ve hep bol limonlu marul salatası yedim oğlum olacak 🥰
Kdr03 Ben hep tatlı aşerdim ilk olarak kızarmış tavuk hiç sevmezdim ben onu iki tane yedim bide şeftali erik incir kıştı ozaman zor buldular tabi 6. Ayda bitti benim aşerme ye tatlıyı getir Hakkı’yı ye ekşiyi getir Ayşe’yi derler tatlı yedik yedik geliyor oğluş 🤰💙🤲
esobalim Busra_63tok kavun aserdim böyle kokusu burnuma geliyodu Subat ayında 😬 oğlum olcak inşallah 🥰
Derin11 Busra_63tok tatlı şeyler hiç asermedim normalde de sevmezdim daha çok yemek aserdim ve sebze domates salatalık erik limon kızım olacak 🥰
Holamerf Yeşil elma yer fıstığı tavuk döner bsaöndmddndn sabah kalkar kalkmaz aşırı tavuk döner istedim 🥲🥲
Merveaysem Benim cikolata gibi şeylerden hep midem bulandı full ekşi aşerdim ağzım uyuşana kadar 😁 ve kilo kilo meyve yedim hep kızım olacak insallah az kaldi kavusmaya 🥰 ama en unutamadığım kışın deli gibi koçan da süt mısır aşermiştim bi turlu bulamamistik bardak mısır asla yerini tutmamisti 😁
Hilalars Aşşşırıııı mumbar istiyor canım normalde de yediğim bişey değil yıllar olmuştur yemeyeli resmen kokuyor günlerdir 😂😂 zararlıdır diye yiyemiyorum ama 😂
Hizligonzales Busra_63tok oglumda erik cagla ve kokorec aserdim surekli kizimda da genel olarak cikolata dondurma yas pasta tarzi seyler.
1prensesannesi_ Zeynebbb 16. Haftada kesin bı şekilde öğrendim o zamana kadar kızım cinsiyetini göstermedi utandı ☺️😂