Samiree Oyle net bir şey canım çekmedi ama ekşi ve acı,turşu gibi şeyler yemek istiyordum. Her kes kızın olucak söylüyordu ama oğluşum olucakmış.17.5 haftalık şimdi arada bir tatlı istiyor canım.
1prensesannesi_ Zeynebbb 16. Haftada kesin bı şekilde öğrendim o zamana kadar kızım cinsiyetini göstermedi utandı ☺️😂
2prenses_masal-oyku Busra_63tok turşu suyu mumbar işkembe çorbası 😂😂😂 işkembe ile mumbar yiyemedim malesef zararı olur diye işkembeyi yerdim de annem evde yapmıştı aşırı kokudan miğdem bulandı yiyemedim 🙎🏻♀️
Tobeshh Erik ve böğürtlen çekti hep canım tatlı çok sevmeme rağmen hiç yiyesim gelmiyor 🥰 henüz cinsiyeti belli değil bakalım hayırlısı inş 🥰
TuqbaArslan Busra_63tok kızımda incir turşu eksi şeyler asermistim. Oğlumda da turşu erik soğuk meyveler mantı Bi sürü şey aserdim canim ne isterse hemen yemeye çalışıyorum 🤣🤣
Mavi3475 YigitPoyrazMomm aynı benim gibi ilk aylarda tatlıya karşıydım tatlı yapardım ama yemezdim içim almıyordu ekşiylede pek aram yoktur ama ilk aylarda ekşi yiyordum hep şimdide tatlıya geçtim erkek çocukları böyle sanırım 😂👶
YigitPoyrazMomm Mavi3475 yaa evet ne güzel erkekler demek böyle ah şimdi tatlının dibine dibine vuruyorum😂👼