1prensesannesi_ Busra_63tok bolca erik ve turşu kızım olacak benimde hala daha yiyorum turşu tursudan vazgeçemiyorum 😂😂
Smyye1B Busra_63tok Acı biber tursuşu ve yaş pastayı aynı anda yemek istemiştim yedimde 😬 Ama en çok kiraz aserdim rüyalarımda bile yedirdiler tam 4 ay bekledim oğlum oldu 😍
YigitPoyrazMomm Busra_63tok tatliyla pek aram yok benim ama bu aralar sürekli tatlı istiyorum ilk aylarda ekşi ile başladım bakalım sonu neyle kapatacağız😊 ogluşum olacak💙
Mavi3475 YigitPoyrazMomm aynı benim gibi ilk aylarda tatlıya karşıydım tatlı yapardım ama yemezdim içim almıyordu ekşiylede pek aram yoktur ama ilk aylarda ekşi yiyordum hep şimdide tatlıya geçtim erkek çocukları böyle sanırım 😂👶
61sumeyra Busra_63tok ilk çiğköfte sonra ve yeni olarak salatalık turşusu ama öyle böyle bir istemek değildi ilk hamileliğim çok tuhaftı 😂😂
turkuaz_ Busra_63tok dayak yemek aşariyorum biri şöyle evire çevire dövsün beni gerçekten rahatlıcam 😁😁 her raramın ayrı terane şuan telefondan ninni açtım saatlerdir tekmeleyen çoçuğu uyutmaya çalışıyorum . Sakın dua demeyin denedim
Aylinsevim İlk aşerdigim şey cilek oldu sonrası hep baklava tatlı çeşitleri oğlum olucak 39 haftaligiz🌺🤭
Zeyzey055 Ilk oğlum da kayısı mevsimi degildi bulamamistik sag ayağında kayısı lekesi var 🤣🤣 2. Ye gebeyim yesil üzüm aserdim zamanı değildi.tabiki de bakalım bunda leke kalacak mı 😊😊🥰