• Doğum
  • devlette sezeryandan sonra 24 saat kalsam imza atsam?

efelinamoms kesinlikle katılıyorum size ama benim doktorum özelle anlaşmalı olarak çalışıyo önceden devletteydi işinin ehlide bir adam ama işte birşey olacaksa her halukarda oluyor Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏼

2 sene önce özelde doğum yaptım 1 gece kaldım hastanede şimdi 2 aylık hamileyim sanırım bu sefer devlet hastanesinde yapacağım doğumu kalacağın gün sayısı devlet özel farkediyor mu?

Marly21 hmm özelde belki daha sık yapılıyordur dedgim gibi ben ağlayarak ağrı kesici diye yalvardığımi biliyorum 😢😢😢inşallah bu sefer Rabbım nasip ederde normal doğum yaparım

ElifKarata bu kişiden kişiye değişen bir durum böyle yazarak anne adaylarını korkutabilirsiniz. Sizin bunyeniz hasastir acı esigi vs bende doğumdan çıktım hemşire ağrı kesici yapmak istedi yaptırmadım hiç ağrım yoktu ama bunu insanlara ağrınız olmucak yaptırmayın demek doğru değil sizde oldu bende olmadı diye diğerlerinde aynı şey olcak diye birşey yok değil mi?

Marly21 belki bir gece yatırırlar o zaman gelince doktorunuza danışın o sizin ve bebeğiniz için en doğru olan şeyi söyleyecektir. Benim ilk doğumum da ozeldeydi 1 gece kaldım şimdi 2. Eylül’de olacak nasipse bundada 1 gece diye biliyorum ve oğlumda eşimle birlikte yanımda kalacak nasipse. Bı sorsanız belki sizinde yanınızda olmasına izin verirler sizde çıkmak zorunda kalmazsanız deneyin bı bence.

Ebus2045 ben kimseye ağrınız olmicak yaptırmayın felan demedim isterseniz bidaha okuyun yazdığımı.ayrica devlet hastanesinde olan durumu anlattm. Ve sizinde dediginz gibi herkes bir olmuyor bak ne güzel söylemişsin sen acı ağrı hissetmemissin herkes hissetmeyecek diye bisey de yok bende ağrı oldu diye başkalarında da ağrı olacak diye bir durum yok öyle değil mi 👍🥰

Marly21 eğer gaz ve büyük tuvaletinize rahatlıkla çıkarsanız doktor gönderiyor bana ilk doğumda istersen çıkış verebilirim demişti ama ben tedirgin oldum ne olur ne olmaz diye kalmak istedim 😀

ElifKarata evet ben söyledim bunu zaten anne adaylarını korkutmak doğru değil sizin yaşadığınızı yada benim yaşadığımı yasicaklar diye bir durum yok. Ben yazdığınızı iyi okuduğum için uyardım burdaki anne adayı sezaryen yada ağrım olurmu olmaz mı diye sormamis. Algı yaratmayın korkutmayin diyorum iyisiyle kötüsüyle her anne o anı yasayarak öğrensin.

Ebus2045 bayan onu sormamış evet bende evine erken giderse olabilecekleri söylüyorum bence algı yaratmaya siz çalışıyorsunuz şuan. Burda kimse 14 yaşında çocuk değil herkes sezaryenin de normal doğumunda ne olduğunu süreçlerini biliyor. Araştırıyor öğreniyor. Çok farklı biyere cekiosunz konuyu.ozaman ben bayana deseydim izin veriyorlar git evine bisey olmaz eee eve gidip ağrı içinde hastaneye dönmüş olsaydı buna ben sebep olmayacakmiydim bide böyle düşünün….

Marly21 sezaryen sonrası iki gün bence şart çok ağrı oldupu için tutuyorlar iyice toparlanmak için 24saat sonra çıkmak akıl kârı değil

Ebus2045 canık devlette mş eşin ve çocuğun yanında kalacak. özelse olabilir odalar tek kişilik ama devlette odalarda kişi sayısı değişşyor diğer anneler rahat etmez ki emzirme değişme vs

Deletedmom_116 yanlış olan ne ? denk geldiğim bir olayı aksettim farkındaysanız aydınlatmak adına.Doğruyu yanlışı sorgulayacağınıza karşınızdakinin en anlatmaya çalıştığına yorun beyninizi 😉

ElifKarata ben öyle bişey söylediniz demiyorum zaten ki bencede kalıp yada kalmamasına biz değil doktorunun karar vermesi daha doğru olur neticede doğumun nasıl geçtiği ve çocuk doktorunun bebekle alakalı herşeyin yolunda olup olmadigini en iyi doktorları bilecektir bunda hemfikiriz zaten

Bazı doktorlar bir gün yatırıp çıkarıyor. Bakacak biri varsa eğer duygusal düşünmeyin o büyük çocuk için bile ne kadar toparlanmış giderseniz eve o kadar iyi . Ben 1 gece kaldım imza attım çıktım ama benim annem ebe olduğu için çıkmama izin verdiler yoksa benim doktorum 3 gün bile yatiriyormus. Çıkarken attığım imzaya yazdıklarımi görünce bir an korktum valla ne yalan söyleyeyim. Bence kalın.