Medine_yasar05 iyiysek omsy veriyolar mı
devlette sezeryandan sonra 24 saat kalsam imza atsam?
Marly21 ben ilk doğumda öyle yaptım, 11de doğum yaptım ertesi gün imza verip çıktım öğlen. Sezaryen olmuştm
CemrePektas inşallah izin verirler ya
Marly21 öyle demeki yanımdakini gönderdi beni bırakmadı
Marly21 canım bence hic riske atma basligi gorunce evde bir cocugun daha oldugunu zaten direk anladim ama onada gitmemiz icin sagligimizin yerinde olmasi lazim 1 gece daha idare edebilecek biri vardir benim oglumda 1.5 yasinda bile olmayacak ama ne yapayım onada kardesinede bakabilmem icin benim saglikli olmam lazim
1dilek onu bende okumustum ama onun erken dogum olmus canim 35+ sanirim kuveze alinmasi gerekirken alinmamis yer yok diye kendilerince bahaneleri olmus
efelinamoms bakacak kişiler var da ben duygusal düşünüyorum sanırım
efelinamoms evet canım çok etkiledi beni o anne.Dünyaya gelmiş çocuk kapıda kalmaz illaki bakılır riske atmaya gerek yok bence.
Marly21 bakacak varsa dur canm sonuçta hem senin hem.bebegin sağlığı için önemli. Sezaryen ağrılarını agrikesiciler zor kesiyorken sen evde nasıl durucan 😭😭😭 saati gelmeden ağrı geliyor saati gelmeden de ağrı kesiciyi vermiyorlar anam 2 gün ne ağlamıştım. Hiç gitme eve
Marly21 cikarmiyolar diye biliyorum 13 gun once dogum yaptim 48 saatin dolmasi gerekiyo dediler
ElifKarata yaas ilk doğumumda sezeryandı ama özeldeydi 1 gece kalmıştım ve hiç acı çekmeme izin vermediler ağrı kesiciler yapılıyordu hep korkmam gereken bir şey dahs çıktı devlette😂😂
Marly21 devleti bilmiyorum ama ben özelde gazın çıkınca taburcu oldum devlette öyle şart mı varmış ki
Marly21 bende oyleyim hatta doğum yaklastikca sadece bunu dusunuyorum ama benimde bebegiminde sagligi yerinde olmasi lazim insaallah 48 saatten fazla tutmazlar cunku oglumda 1 hafta kalmistim en buyuk korkumda o yoksa 2 gece idare edebiliriz babasiyla 🤦🏻♀️
1Gozde1Yusuf- merhabalar ben de sezeryan olcam nelere dikkat etmem gerek
1dilek benide cok etkilemisti oğlum 1hafta akcigerde enfeksiyondan dolayi yatmisti devlet hastanesinde dogum yaptim illaki istisnalar oluyor ama insan ozele gitmeye korkuyor bazen oglum dogar dogmaz tüm kontrolleri yapildi farkedildi hemen yogunbakima alindi esimin kuzenide benden sonra dogum yapti özelde onunda 4.gun bebekte farklilik olunca hastaneye gidiyorlar enfeksiyon cikiyor maksat özelleri kotulemek degıl ama devlet hastaneleri biraz daha hem her ortama uygun sartlara sahip hemde biraz daha didik didik ediyorlar en azindan ankara icin diyebilrim
efelinamoms kesinlikle katılıyorum size ama benim doktorum özelle anlaşmalı olarak çalışıyo önceden devletteydi işinin ehlide bir adam ama işte birşey olacaksa her halukarda oluyor Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏼