• Doğum
  • devlette sezeryandan sonra 24 saat kalsam imza atsam?

Marly21 bendeee bendee aynı şeyi düşünüyorum sorun olmazsa çikmak için direnicem

Marly21 cnm herkes farklı oluyor benle aynı gün ve hatta benden sonra sezaryan oldu kadın akşam imza atıp çıktı hastanede ben 3 gün kaldım doktoruma söyledim bende gitmek istiyorum diye ama olmaz dedi senin sezaryanin çok zor geçti dedi onunki hiç zor geçmedi dedi

Edolili yani gaz olayı falan anlatırsam iyi hissedersem 1 gece kalmsk istiyorum sadece 😥

Marly21 ben ilk doğumda öyle yaptım, 11de doğum yaptım ertesi gün imza verip çıktım öğlen. Sezaryen olmuştm

Marly21 burda bir anneye denk gelmiştim çok üzüldüm doğum yapmış 1 gün mü ne kalmış taburcu etmişler bebeği 3 gün sonra ölmüş otopsi istemişler ve sonuçta bebeğin ciğerlerinin gelişmediği söylenmiş.kayınvalideniz kız kardeşiniz anneniz biri bakıversin.

Marly21 canım bence hic riske atma basligi gorunce evde bir cocugun daha oldugunu zaten direk anladim ama onada gitmemiz icin sagligimizin yerinde olmasi lazim 1 gece daha idare edebilecek biri vardir benim oglumda 1.5 yasinda bile olmayacak ama ne yapayım onada kardesinede bakabilmem icin benim saglikli olmam lazim

1dilek onu bende okumustum ama onun erken dogum olmus canim 35+ sanirim kuveze alinmasi gerekirken alinmamis yer yok diye kendilerince bahaneleri olmus

efelinamoms evet canım çok etkiledi beni o anne.Dünyaya gelmiş çocuk kapıda kalmaz illaki bakılır riske atmaya gerek yok bence.

Marly21 bişey olmaz annesi bende bunları çok düşünürdüm zaten büyük ihtimalle gündüz yanınıza gelir sadece akşamları ayrı olursunuz.

Marly21 bakacak varsa dur canm sonuçta hem senin hem.bebegin sağlığı için önemli. Sezaryen ağrılarını agrikesiciler zor kesiyorken sen evde nasıl durucan 😭😭😭 saati gelmeden ağrı geliyor saati gelmeden de ağrı kesiciyi vermiyorlar anam 2 gün ne ağlamıştım. Hiç gitme eve

ElifKarata yaas ilk doğumumda sezeryandı ama özeldeydi 1 gece kalmıştım ve hiç acı çekmeme izin vermediler ağrı kesiciler yapılıyordu hep korkmam gereken bir şey dahs çıktı devlette😂😂

1dilek yaaa 😥😥 rabbim korusun kalmak en iyiisi galiba

Marly21 tabiki öyle canım rabbim saklasın herkesi.