oluyo mu kızlar oğlum evde küçük daha 😣
devlette sezeryandan sonra 24 saat kalsam imza atsam?
Marly21 cnm herkes farklı oluyor benle aynı gün ve hatta benden sonra sezaryan oldu kadın akşam imza atıp çıktı hastanede ben 3 gün kaldım doktoruma söyledim bende gitmek istiyorum diye ama olmaz dedi senin sezaryanin çok zor geçti dedi onunki hiç zor geçmedi dedi
Medine_yasar05 iyiysek omsy veriyolar mı
Marly21 ben ilk doğumda öyle yaptım, 11de doğum yaptım ertesi gün imza verip çıktım öğlen. Sezaryen olmuştm
CemrePektas inşallah izin verirler ya
Marly21 öyle demeki yanımdakini gönderdi beni bırakmadı
Marly21 canım bence hic riske atma basligi gorunce evde bir cocugun daha oldugunu zaten direk anladim ama onada gitmemiz icin sagligimizin yerinde olmasi lazim 1 gece daha idare edebilecek biri vardir benim oglumda 1.5 yasinda bile olmayacak ama ne yapayım onada kardesinede bakabilmem icin benim saglikli olmam lazim
1dilek onu bende okumustum ama onun erken dogum olmus canim 35+ sanirim kuveze alinmasi gerekirken alinmamis yer yok diye kendilerince bahaneleri olmus
efelinamoms bakacak kişiler var da ben duygusal düşünüyorum sanırım
efelinamoms evet canım çok etkiledi beni o anne.Dünyaya gelmiş çocuk kapıda kalmaz illaki bakılır riske atmaya gerek yok bence.
Marly21 bakacak varsa dur canm sonuçta hem senin hem.bebegin sağlığı için önemli. Sezaryen ağrılarını agrikesiciler zor kesiyorken sen evde nasıl durucan 😭😭😭 saati gelmeden ağrı geliyor saati gelmeden de ağrı kesiciyi vermiyorlar anam 2 gün ne ağlamıştım. Hiç gitme eve
Marly21 cikarmiyolar diye biliyorum 13 gun once dogum yaptim 48 saatin dolmasi gerekiyo dediler
ElifKarata yaas ilk doğumumda sezeryandı ama özeldeydi 1 gece kalmıştım ve hiç acı çekmeme izin vermediler ağrı kesiciler yapılıyordu hep korkmam gereken bir şey dahs çıktı devlette😂😂