tatlibebegim_ Sabahuykum inşallah yaa adetiniz düzenli miydi peki kilonuz var mı benim hiç bi şekilde yumurta büyümüyor ya hapla bile bi tane
Sabahuykum minikpatik teşekkür ederim inşallah öyledir ❤️ iyi dilekleriniz için de Allah razı olsun ❤️
tatlibebegim_ Sabahuykum al bendende o kadar yaa hep söktürücülerle oluyorum inşallah mucizine kavuşursun ❤️❤️
Nurak78 Sabahuykum bu testler viraz yaniltiyor askim ben daha once yapmistim bu testen daha koyuydu ama hamlie degildim insallah sen hamilesindir
Sabahuykum Nurak78 gerçekten yanıldım yine yine ve yine yanıldım negatif sonuç, hayırlısı olsun ne diyelim 🙏
Nurak78 Sabahuykum bak benimde boyle cikmisti negatifti cok uzuldum sizin adiniza inşallah bidaki sefere
-obiranne- Sabahuykum bende pcosluyum ve ilk geveligimde aynen böle silikti çizgi ve kanda da hamile çıkmıştım.hayirli olsun bence hamilesin😊
Sabahuykum -obiranne- sonrasında bir erken gebelik bir de aynı marka kaset testten yapmıştım bu sefer ikisi de negatif çıkınca kan vermedim 🥹
Sabahuykum Mebus sonra ki yaptığım testlerde negatif görünce kan vermedim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Sabahuykum Dneglr öyle tabii rabbim bir şekilde yoluna koymuştur🙏 çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ❤️
Sabahuykum Nazli_cvk55 kan vermedim bir erken gebelik ve bir test daha yaptım hiç çizgi çıkmadı ikisinde de
-obiranne- Sabahuykum olsuuun uzulmeee.hic beklemedigin bir anda olucak merak etme.herseyde var bir hayir
Orucu12 Sabahuykum var gibi duruyor Allah gönlünüze göre versin inşallah🌸 kan garantı bazen testler bozukta olabiliyor imkanınız varsa kan verin hakkınızda hayırlısı çıksın inşallah
Sabahuykum Orucu12 inanın kafam allak bullak yarın gideceğim vereceğim ama arkasından iki teste rağmen negatif çıktı beynim yine inkar mekanızmasını devreye sokuyor kesin yok diye 🥹🥴
Simge_celen_ozyildiz_ Sabahuykum çizgi var gözüküyor canım istersen bi test daha yapabilirsin yanılma payları oluyor diye duymuştum yada yarını bekleme direk acile git ben saniyesinde acile gitmiştim 😂
Sabahuykum Simge_celen_ozyildiz_ 3 test yaptım biri anında böyle pozitif oldu sonra gece ve sabah birer test daha yaptım negatif neye inanacağıma şaşırdım 😂 yarın kan vereceğim bakalım hayırlısı artık 🤷🏻♀️