-obiranne- Sabahuykum olsuuun uzulmeee.hic beklemedigin bir anda olucak merak etme.herseyde var bir hayir
Ezel16 Sabahuykum Tebrikler gebelik var duruyor.. Bundan daha silik bir şekilde öğrendim bende pkoluyum .. Kan verin netleştirin ..
Sabahuykum Ezel16 sağ Salim kucağınıza alın inşallah ❤️ arkasından bir daha test yapıp negatif görünce inancım yıkıldı 🥹
Sabahuykum Orucu12 inanın kafam allak bullak yarın gideceğim vereceğim ama arkasından iki teste rağmen negatif çıktı beynim yine inkar mekanızmasını devreye sokuyor kesin yok diye 🥹🥴
Orucu12 Sabahuykum ahh o sonucu kackere gordum bilemezsiniz bir yanın var bir yanın yok demesi Rabbim hayırlısını versin hakkınızda
Ezel16 Sabahuykum Canım ben bebeğimi kaybettim Ramazan Bayramı’nda 😞 Umarım tez zamanda gebe kalırız 🤲🏻 Adet olmadıkça umut vardır 3-4 gün daha regli olmazsan kan testi verip netleştirirsin ona göre regli olman için tedavi verir doktor .. Herşey gönlünce olsun inşallah 🤲🏻
Sabahuykum Simge_celen_ozyildiz_ 3 test yaptım biri anında böyle pozitif oldu sonra gece ve sabah birer test daha yaptım negatif neye inanacağıma şaşırdım 😂 yarın kan vereceğim bakalım hayırlısı artık 🤷🏻♀️
Gixemm Sabahuykum bende bugün yaptım normal testim  böyle çıktı erken gebelikte çizgi yok bende kararsız kaldım sizin gibi
Sabahuykum Gixemm diliyorum ki gönlünüzce olsun inşallah😍 kan verin bence bende öyle yapmayı planlıyorum yarın 🥹
Sabahuykum Ezel16 çok üzgünüm 😞 inşallah cennette kavuşursunuz🙏 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤️ dualarımdasınız, rabbim en kısa zamanda aynı sevinci hayırlısıyla kavuşmak üzere yaşatsın inşallah 🙏
Umut_aras Ezel16 bende ramazan bayramında kaybettim adetim iki gün gecikti test yaptım negatif çıktı allak bullak yani
Ezel16 Sabahuykum Amin inşallah canım, Allah razı olsun güzel duaların için 🤲🏻🥺 Rabbim isteyen, bekleyen, herkese sağlıkla, sıhhatle, hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bebek isteyen herkes dualarımda, inanıyorum birgün anne olacağız 🤲🏻🥹😇
Ezel16 Umut_aras Çok geçmiş olsun canım.. Kaybın için çok üzgünüm ve seni en derinden anlıyorum 🥺🥺🥺 Adet günün 1 hafta geçsin tekrardan test yap canım umutsuzluğa kapılma lütfen.. Adet olmadıkça umut var 🤲🏻🥹💜 Rabbimin izniyle inşallah.. Rabbim tekrardan o duyguyu bize yaşamayı, isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲🏻