Sabahuykum merveanne_ düzensiz kelimesi bile benim regl günlerimin yanında daha düzenli kalır 😂 150 boy 79 kg daha öncede başarısız iki aşılamam var 🥹
merveanne_ Sabahuykum ay bende sizin gbiyim sizden belki birkac kilo daha fazladir kilom, ozelden yazdim size detay icin
Miracleee Sabahuykum var canım galiba benimde kaset testim böyle çıkmıştı. Erken gebelik daha koyu çıkmıştı. Hadi hayırlı olsun.
crazymommy Sabahuykum İlk 5 dakikada çıktıysa var gözüküyor hayırlı olsun İnşallah sağlıklı bir gebeliktir 🥰❤️ 2-3 gün bekleyin kan verin
tatlibebegim_ Sabahuykum ya bende de pcos var geçen ay aşılama oldun tutmadı senin testi görünce mutlu oldum senin adına hayırlı olsun bi tedavi falan gördün müü❤️
Sabahuykum tatlibebegim_ umudunuzu yitirmeyin❤️ ben bile emin değilim belki de yok ama inşallah en kısa zamanda mucizenize, mucizelerimize kavuşuruz 😍❤️
tatlibebegim_ Sabahuykum inşallah yaa adetiniz düzenli miydi peki kilonuz var mı benim hiç bi şekilde yumurta büyümüyor ya hapla bile bi tane
AleynaResul Sabahuykum hiç bi sorunum olmadığı halde 5 sene çocuğum olmamıştı taki nisan ayına kadar öylesine yaptığım testte pozitif gördüm mucizelere inanın ❤️
Sabahuykum Htc6138 inşallah dua edin benim için🥹❤️ inşallah varsa eğer paylaşacağım kesin belli olunca 🥹🥹
minikpatik Sabahuykum sakın öyle düşünme gebelik ilk bedenin kabullenmesi gereken bişey olumlu düşün hep bir iki gün sonra kan ver hayırlısıyla hamile görünüyorsun teste göre amin.
Sabahuykum minikpatik teşekkür ederim inşallah öyledir ❤️ iyi dilekleriniz için de Allah razı olsun ❤️