Deletedmom0071 Nurr29 işte ben bilemem ki doktor bakmalı. Siğil bela bir şeydir hiçbir şey de geçirmez. Hamilelikte zaten tedavisi yok hangi doktora giderseniz gidin doğumdan sonra tedavi için çağırıyolar. Bu yüzden göstermeniz şart. Çok geçmiş olsun.🩷
e_blue_sky_a ladyax sende de virüs olabilir canım rahim ağzından hpv ve smear aldır. İnşallah negatif çıkar. Pozitif olunca rahim ağzı kanseri demek: ((( sonra o test sonucunu eşine ver Bi zahmet gitsin üroloji ye.
ladyax e_blue_sky_a gebelik öncesi biyopsi olurken aldırmıştım zaten sonuçlarım negatif eşimde düzenli olarak kontrollerine gider hiç aksatmaz
Belginylmz Madeinpelin şey demeisti doktor bide bana çıkma ihtimali War ama hov aşısını ol dedi ozman tekrarlamaz tedavi için iğneyi ol demişti bnde 3 doz wuldum zamaninda 3 bin TL para werdim o iğneye şimdi bedava oldu bee
Madeinpelin Nurr29 verrutol diye bir ilaç tavsiye ederim 7. Aya kadar da gebelikte kullanabiliyorsun diye biliyorum
Gbbggj Sedeffsarioglu merhaba siğil cinsel yolla bulaşan bir hastalık değil mi eş başka bir kadınla birlikte olmasından kaynaklanan yoksa başka bulaşma yada çıkma ihtimali var mı
Madeinpelin Gbbggj hayır tabiki doktor bize pezervatif kullanan çoğu erkekte oluyor ve kadına bulaşıyor demişti günlük girdiğimiz avm lavabolarından bile bulaşabilir @5melekannesi
5melekannesi Madeinpelin Siğil lavabo vs bulaşabilir ama hpv pozitif çıkarsa cinsel yolla bulaşmış oluyo sanki 🤷♀️
Belginylmz Madeinpelin çok şükür cikmadi inşallah tekrarlamaz walla soğuk bisiyke yakıyor ömrümden ömür gtti walla onun acısı normal doğum yapsam çoktan doğurmuştum🤣
Madeinpelin Belginylmz ya bir de dondurma işlemi var onu yapsaydınız keşke benim kullandığım ilaçta sürdüğün an aşırı yakıyor bir yol geçti tekrarlamadı siğil zaten doğuma da az kaldı tekrar çıkmaz inşallah ben de tamamen kurtulmusumdur umarım 🙏
Belginylmz Nurr29 bu arada hamileyken de yakılıyor doktor hamileyken yaktirabiliyorsun çok War yaktıran demişti bilgin olsun
Seyma-10 Sivil değilde iki üç kez sivilce tarzı bişey çıktı büyüdü baya patladı sarı irin gibi aktı böyle