Gizemengin35 eso2023 saçmalamış bnc Bn 30 haftayken 1850 dedi 31 haftayim şuan hiç dikkat et falan demedi
imren_melinarya Gizemengin35 ayni haftalardayiz sanirim bende 25 inde gidicem 32+1 de sizinde kilosu iyimis masallah ben ikinci gebeligimde muz cok tuketmistim 32. Haftada 2100 kg di ins buda oyle olur 🤲
3_fistikannesi Ulvana evet bana direk dedi küçük kalmış diye. Bende bu ara bol bol ceviz süt falan yiyorum 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. Şimdi kaçsın. 34+0 oldum ben
hilalklkn Mutluemos ya bazı doktorlar almışmış hemen sezeryan diyip duruyor. Benim arkadaşım 4800 kilo çocuk doğurdu normal doğumla. Hiçte bi problemi olmadı çok şükür
Nuran2120 mervee19_ Evet zaten bu hafta içinde detaylı ultrasonum vardı randevu aldım ona gideceğim kg içinde öyle söyleyince birazcık üzüldüm bir şey mi var diye bi doktor tanıdığıma gösterdim de gayet normal dedi olmazsa başka bir doktora görüneceğim
Nuran2120 neslisahctnky-554 bende anlamıyorum doktorlar mı bazen yanılıyor düzgün besleniyorum da elimden geldiğince dikkat ediyorum
neslisahctnky-554 Nuran2120 bazıları çok abartıyor hemen bir sıkıntı var gibi konuşuyor. Bana da detaylı ultrason da kafası küçük dedi sanki bir sorunu var gibi anlatıyorlar