neslisahctnky-554 Nuran2120 bazıları çok abartıyor hemen bir sıkıntı var gibi konuşuyor. Bana da detaylı ultrason da kafası küçük dedi sanki bir sorunu var gibi anlatıyorlar
Mommyleo Gokcem 37+6 bugün kg ve boyu geçen hafta ile aynı çıktı. Kanala girmemiş henüz, inşallah girer, çatı uygun. Su gibi doğumlarımız olsun inşallah
imren_melinarya Gizemengin35 ayni haftalardayiz sanirim bende 25 inde gidicem 32+1 de sizinde kilosu iyimis masallah ben ikinci gebeligimde muz cok tuketmistim 32. Haftada 2100 kg di ins buda oyle olur 🤲
esra1791 -Secdem- 39+1 de 2800 oğlumu kucğıma aldım kiloya takılmayın doğduktan 1 ay sonra 4250 olmuştu hemen kilo aldı sütünüz besleyici ve bol olsun hemen büyüyor ❣️🥰 oğlum 18 aylık şimdi kızımızı bekliyoruz kısmetse 💕
Teachermamiyy 1Sultanaktas ilk devletle başladım 7.aya kadar devlete giderim sonra özele başlarim dedim(muayene ücretleri uçtuğu için) devlette de yine takibim olsun nolur nolmaz diye.tabi bu süreçte özel araştırdım 2 kez gittim. bu aydan itibaren özele devam.
1Sultanaktas Teachermamiyy peki özeldeki doktorunuz kabul etti mi? Bende 7nci aya giriyorum da doktorumu değiştireceğim şehir değişikliğinden dolayı 😬 ama kabul ederler mi bilmiyorum sizde bir sorun çıktı mı 🩷
Teachermamiyy 28 den sonra çoğu yer problem yapıyor yanlız ben İlk 5.ayimda gittim birde bu hafta gittim(yani 7.ayimda).o yüzden problem yaşamadım.