Alparslannnn 09-11-22 insanı tedirgin ediyorlar gibi oluyor ama sanki kilosu çok düşükmüş gibi oluyor
09-11-22 Alparslannnn son haftada kiloyu alıyor zaten merak etme canm alır kilosunu sglikli olsun da gerisi mühim değil
3_fistikannesi 123456789a inşallah zamanında doğsun sağlıkla doğsun tüm bebişler benimki biraz küçük kaldı ama sağlık olarak sıkıntı yok çok şükür
g-gamzee 09-11-22 bende dün gittim kontrole tam 36 haftalıktı aynıymışız yani 3 kilo 40 gram olmuş kızım boyu da 49 cm 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah ama bizim kız hala ters duruyor 🤦♀️🌸
09-11-22 g-gamzee bizim kız kanala inmiş dedi zaten hissediyordum kaç gündür ters döndüğünü çok iyi dedi doktor bol bol yürüyüş yap dedi kolay olur inşallah doğum
g-gamzee 09-11-22 ya inşallah su gibi geçer gelir minik 😊 haftaya tekrar gidicem bende ama doktor zor gibi dönmesi diyor ayakları aşağıda tamamen kilo aldıkça da zorlaşır alanı daralmış dedi yine de bi umut işte bekliyorum döner diye
neslisahctnky-554 Nuran2120 biz de 21+4 olduk dün 380 gram dedi doktorum normal mi küçük mü ben de anlamadım ama herşeyi güzel sorun yok dedi
Nuran2120 neslisahctnky-554 bende anlamıyorum doktorlar mı bazen yanılıyor düzgün besleniyorum da elimden geldiğince dikkat ediyorum
ElaytA 09-11-22 37+4 3600 olmuşuz. 3 haftadır çatı muayenesi oluyorum. Eğer saliya kadar gelmezse bi belirti olmazsa sezeryan dicek sanırım. Oğlumu 4 kilo suni sanciyla dogurmustjm ama hanfendinin gelmeye niyeti yok bayağı nazlı 😁😍
Edakorkmaz 37+5 3400 kilo olmuş kızım. Boyu 49 cm🌸Bugün kontrolüm vardı doktor kilolu dedi sizce normal doğum zor olur mu ?