ebruu30 EsenBursa Adatıp da detaylıyı Bülent Duran çekiyo canım arkadaşım Reyhan hanıma gidiyor o söylemiş.
Nrmn ebruu30 izmit eray çalışkan tavsiye ederim reyhan hanımda ilk onu tavsiye ediyor sonra gidemezsen bülent beyi söylüyor
ebruu30 Canan54 Eskisi gibi değil yaa sadece ağırlaştığm için uyanıyorum ama bulantıdan değil çok şükür o kötü günleri atlattık yani benm gün içinde oluyor çok nadir o da
EmelBG Canan54 Bizde 39 olduk bugün 🥳💜💁🏼♀️.Bekliyoruz bakalım Hayırlısıyla 40 görcez gibi hissediyorum Bahadır zaten oyleye gidiyoruz .Bal Prensesimiz olucak Hayırlısıyla 🥳🥳🥳🥳
rurualtae Canan54 Konak Sami kemik e gidiyorum ama değiştirmek istiyorum Konak için pahalı dediler ben bilmiyorum ama diğer hasteneleri ne kadar ne yapar kim daha iyi kafam karışık
deletedmom947 EmelBG Emelcim doğum hikayeni bekliyorum merakla hayırlısıyla alırsın inşallah Güz güzelini kucağına🥰 Forumda ilk tanıdığım Sakaryalı sendin ilkler unutulmaz😄
SuleCahide Canan54 EsenBursa Merhaba hamişler :). Ben 15.haftadayım Konak hast Remzi Eren’in hastasıyım aşırı memnunum şiddetle tavsiye ederim bütün sülalemiz onun hastası :) ama cinsiyeti daha göremedik malesef 😂
SuleCahide Hastajane doktor ebe hasta bakıcı inanın kişinin şansıyla alakalı sami bey çok sezeryancı malesef En yakın arkadaşım 37. Haftasına kadar samş beye gitti Ve şuan 39. Haftada adatıpta tuğba düzcan hanfendiye geçti tuğba hanım bu sene konak hast geçti eğitim araştırma ın tek mükemmel doktoruydu ama arrık konakta :)