Hanifetaskiran Benim de ilk bebeğim olacak inşallah adatıpta filiz dursundan aldım randevuyu. Doktor konusunda çok kararsız kalmıştım normal doğuma teşvik eden bir doktor olsun istedim gerisi allaha kalmış artık ben niyet edeyim de 😊
Tugbaemirasaf Izmitte yaşıyoruz ama sakaryalıyız . :) doktorumuzda sakaryada şuan 36 hftalk olduk pazartesi randevumuz var bakalm doğumada az kaldı. Biz vatan hastanesine orhan hayri mete ye gidiyoruz . Cok iyi bi dr. Yakınlarmn tavsiyesiyle gttim ve memnuniz cok . Ucret olarak ta uygun hem maddi hem manevi memnunuz 🤗
Canan54 Tugbaemirasaf bende ilk hamileliğmi öğrendiğimde gitmiştim orhan beye ama memnun kalmadım şimdi adayıpta reyhan hanıma gidiyorum
Flora34 Tugbaemirasaf bende bir kere gittim ama hastaneyi beğenemedim. Kalitesiz geldi bana. Doktorun odasının önünde bilgisayar ekranı bile yok. Pansiyon gibi bir hastane. Doğum için güvenemedim oraya
Tugbaemirasaf Canan54 benimde 14 hftaya kadar aşadan baktı. Bi skntı olmadı ama . O şekilde bakmasnn sebebi daha iyi sonuc görebiliyorlar sanırm.
deletedmom947 Canan54 benimde 31 haftalık oldu bugün oğluşum🥳 Adatıpta Reyhan hanıma gidiyorum. Bulantılar çok hoşmuş aslında kızlar 7. aydan sonra asıl şikayetler başlıyor😬
deletedmom947 EsenBursa ben hamile olduğumu 7. aydan sonra anladım diyebilirim🙂 Artık ağırlaşmaya başlıyorsun, bel sırt ağrıları, burun tıkanıklığı, eğilememe hareket kısıtlığı ohoo daha neler neler😄 Her dönemin kıymetini bilmek lazım ama bugünlerimize şükür🤗
deletedmom947 EmelBG Emelcim doğum hikayeni bekliyorum merakla hayırlısıyla alırsın inşallah Güz güzelini kucağına🥰 Forumda ilk tanıdığım Sakaryalı sendin ilkler unutulmaz😄
EmelBG deletedmom947 Aminnnn inşallah tatlım Hayırlısıyla güzel Doğum olurda anlatırım tatlı tatlı 🙈🥰🤩İlkleri unutmamak lazım sağol tatlışımmmmmm 🎀💜
deletedmom947 Canan54 sezeryancı diyeni çok duydum ama ben daha doğum yapmadığım için yorum yapamıcam🤷🏻♀️
Bahar54 Canan54 ben reyhan hanimda dogum yaptim. Sezaryenci malesef. Ben guc bela normal doguma ikna etmeyi basarmistim :)
EsenBursa deletedmom947 aynen ya 4.5 ayligiz biz bazen egiliyorm falan icimden geciriyorm acaba bi zaman sonra egilemicem mi diye guluyorm sonra kendi kendime 😊😊
Canan54 deletedmom947 birdaha ki randevumda sorucam normal doğum istiyorum tabi gerçekleşirse yoksa sezeryana gerek yok ki ama bilemedim 🤷♂️
deletedmom947 Bahar54 Reyhan hanım hiç risk almıyor çok garantici bi doktor. Bence bu yüzden sezeryana yöneliyor olabilir🤔