Aycan1234 Bence en önemlisi süt,yoğurt,peynir sabah bir yumurta yerine iki kaynamış yumurta benimkide iki hafta geriydi bu şekilde yaptım şuan haftasıyla uyumlu tabi ceviz fındık badem yulaf bunlar ekstra Yemen’de fayda var ama en çok süt ve yoğurt aldırıyor
mnli Mrv001 protein ağırlıklı beslenmeniz lazım et tavuk balık süt yoğurt kefir ceviz badem fındık ve öğün atlamayın
Mrv001 mnli kuzum et hariç diğer söylediklerini tüketen birisiyim de şu kalan bir ayda et içinde biraz zorlayacagım inşallah teşekkür ederim
Hamileanne Mrv001 canım toz nesguit süte karıştırıp iç çok iyi kilo aldırıyor bana doktorum söylemişti
Daisy0000 Mrv001 İnşallah olması gereken kiloya çıkar bebiş canım,Allahım vakti geldiğinde sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah 😍
defnezumram Mrv001 süt iç kemik gelişimi için son 3 ayda önemli ceviz ye kaşar mutlaka ye ve bol su iç bide muzla maden suyu bn 1 ay aksattım bunları ona rağmen 28de 1215 gram çıktık
Mrv001 defnezumram maşallah 28 haftada çok güzelmiş kilosu inşallah sağ salim kavusursunuz söylediklerinin hepsini tüketiyorum kuzum bende
Mrv001 Gonul35 bilmez miyim kuzum 7 yaşında kızım var kürdan gibi oda 2.290 doğmuştu doğumdan sonra şişlik ödem vs derken ilk hafta kontrolde 1.900 ama 40 içinde çokta güzel toparlamıştı oglum içinde kilo alamasa bile ablası gibi olsun diye bol bol dua ediyorum acaba benim minyon oluşumun da etkisi olabilir mi kızım da hem kısa hem zayıf diye sakat yada down sendromlu demişlerdi kaç sene önce çok şükür bi sıkıntısı yok
defnezumram Mrv001 belki genetiktir minyon bi bebek olacaktır doktorun perinatolojiye git falan dedi mi
Shibalba Mrv001 süt için eğer içmiyorsanız Diğerleri kaşar muz ceviz çiğ fındık kaju.. Ve dengeli beslenme ana öğünlerde Bazen genetik olabiliyomuş
Zzeyynep04 Mrv001 ben 34+5 doğum yaptım ve kilosu 33 haftalıkken azdı şuan 2.400e kadar çıkardım bunun için muz bol yoğurt sütlü şeyler sabahta hep yumurta yedim bunları ye işe yarıycaktıe ve mutlaka ara öğünleri dolu geçir
Mrv001 defnezumram yok hayır demedi canım 2 3 haftaya kilo alamazsam sezeryan günü söyleyeceğim dedi hatta ilk kızımda zayıf doğdu ama kızım 34 haftadan sonra 1 kilodan 2 buçuk demişlerdi gerçi yanıldılar 2.290 doğmuştu oda ama o kadar yanılma payına bakmamıştım oglum kızıma göre daha ağır kilo alıyor haftada 70 80 gram civarı doktor rahim içi gelişim geriliginden sezeryana alabilirim dedi
Gonul35 Mrv001 genler cok onemli bnde zayifim babasida kucukkm cok zayfms askerden snra kilo alms bn 16 haftalk gebeyim 45 kiloyum hic kilo almadm .. doktra diorum bisey olmz kilo iyi dgl kimi kadnlar zayf bebk dgrur dert etme sende bbkte sagliklisniz dior ama ceken blir zayflgida