Mrv001 mombabe kuzum benim bebeğim öyle değil ama 40 gün içinde haftada en az 200 gram almazsa bisey geriliği diyerekten sezeryana alacağını söyledi çünkü bebeğim 8 haftadır sadece haftada ya 70 gram alıyor yada 80 bu iyi değil dedi ki bu haftada aldığı 70 80 gramlarda ben sürekli her sabah 1 yumurta ve tost yediğim için aldı büyük ihtimalle yoksa hiç alamayacak ve biz 24 haftamizdan beri bende kilo artışı olmuyor 6 kiloda kaldık
mombabe Mrv001 anladım canım ne demek istediğini, bol bol taze kuru yemiş ye muhakkak, çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği ve kefir. 1 haftada da farkı görürsün, karnın tok olsada atıştır muhakkak hepsinden 5-10 tane yemeye çalış
159 Mrv001 benim gibisiniz bende geçen hafta ozeldeki doktoruma bebek 29+3 1350 çıktı ama bugün 30+6 devlette gittiğimde 1200 çıktı bebek zayıf dedi ve beni perinatoloji gönderdi çok morelim bozuldu
Mutlulukkk Mrv001 bende gerilik var denilince braz daha abandim yemege. Burda genel olarak tavsiye edilenlere yuklendim yani. Muz, ceviz, süt, yogurt/ayran, meyve, krmizi et, badem findik vb. Hayrlisi ile saglikla kilo alir inşaallah
Mrv001 Mutlulukkk ben et tuketemiyorum acaba ondan oluyor olabilir mi beyaz kırmızı ette belki 2 kez yemisimdir
Zehross03 Mrv001 haftası 3 hafta önde olan biri olarak her gün 1 muz ve sürekli kaşar yiyorum her sabah tereyağlı yumurta yiyip üstüne doğruyorum kaşarı. Bal,pekmez,reçel,çikolata aşırı yiyorum onunda etkisi olabilir başkaa bide ben tavuk çok seviyorum etkisi varmı bilmem nerdeyse hergün yiyorum gün içinde yoğurt meyve vs
Mrv001 Zehross03 ben et yiyorum bi üstte de yazdım kuzum hamileliğim boyunca iki kez yedim biri balık eşimin zoru ile biride kurbanda yani yiyebilecegimi de düşünmüyorum belki 10 senede 10 kez anca yemisimdir eti acaba ondan olur mu muzda tüketiyorum meyve en sevdiğim şey zaten koca hamileligimi meyve yiyerek geçirdim diyebilirim
Mrv001 Celebi yiyorum kuzum inşallah 2 buçuk kiloya ulaşırız kilo alsın da ben 40 küsür hafta beklemeye de razıyım şuan
Zehross03 Mrv001 proteinde etkiliyo olabilir ama bi arkadaşım neler yedi genede zayıf doğdu bebeği genetikti sağlıklı olduğu sürece zayıf olması çok önemli değil bence ya minyon tipli olucaktır doğunca çok çabuk topluyolar genelde zayıf bebekler. benim bebeğim iri ama eşimle bende iriyiz 190 o 173 ben doktor genetik diyor tamamen o yüzden üzülme sağlıklı olsun
Zeynep1080 Mrv001 peygamber efendimizin hadisişerifi vardı ete ulaşamayan yeşil mercimek yesin diye Et yiyemiyorsan onun kadar besleyici yeşil mercimeği haşla hergün salata olarak ye bence
1kucukbaby Mrv001 karpuz kavun kefir meyveli muz kaşar peynir sürekli bunlara dadandım bebeğimin kilosu öne geçti doktorum da bunları bırak biz kilo alamayan bebekler için öneriyoruz hamilelere dedi
Mrv001 1kucukbaby meyve tüketiyorum zaten kuzum kasar peyniri de 28 haftamda doktor söylediğinden beri hefgun tüketiyorum inşallah bundan sonra faydasını görürüm
Mrv001 159 evet senin bebiste zayıfmış kuzum valla burda yazanları oku sende ne iyi geliyorsa tüketmeye çalışalım inşallah kilo alırlar benim tek sorunum şu haftadan sonra hafta en az 300 gram alması gerekirken bizim alamıyor olmamız inşallah bu ay tabiri caizse yazanları tana gibi yicem umarım bi faydasını görürüm sezeryan olmak istemiyorum
Mrv001 aryakuzey az once birisi daha söylemiş kesinlikle deneyeceğim kuzum tahinim varda pekmez bitmiş yarın gidip alcam valla eksik ne varsa alacağım doğuma kadar hangisi denk geldi onu yiyeceğim ara ogunlerime bol bol sıkıştıracagim onuda teşekkür ederim
Mrv001 Daisy0000 hay maşallah haftada kilo artışı çok güzel olmuş gerçekten tahminim var pekmezim yooook sade yiyemem yarın ilk işim pekmez alıp yemek olacak gerekirse ara öğünlere eklicem hemen hemen herkesin yazdığını yiyorum ama tahin pekmez denememistim Allah icin yememistim de bende deneyip öbür hafta gittiğimde haber edicem inşallah tekrar burdan 🙏
Daisy0000 Mrv001 İnşallah olması gereken kiloya çıkar bebiş canım,Allahım vakti geldiğinde sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah 😍
Mrv001 FDM220 canım mesajını görmemişim hakkını helal et yazmadı diye düşünme kaymış arada ben zaten yemekten çok meyve kuruyemisle hamilelik geçirdim diyebilirim et yiyen birisi değilim ama sebze yemeği de çok tuketirim 26 haftadan beride özellikle her sabah 1 yumurta ve kaşarlı tost yiyorum bazen çigden yiyorum kaşarı çok şükür doktorum sağlığı ile alakalı birsey şu zamana kadar kötü yorumda bulunmadı bütün herseyi normal çıkıyor tek sorun kilo oda iki doktora gidiyorum ben iki hastane takipliyim iki doktorumun da artık kilosu şöyle böyle olacak böyle giderse gelişim geriliği yüzünden sezeryan falan diyince ona üzülüyorum en çokta ilk kızım zayıftı oglum ondan da zayıf olacak sanırım 😔
leila1 Mrv001 benim bebe 31. Haftada 1500 gr dı biraz zayıf kalmış dedi doktorum ben o hafta muz sabah akşam süt bol ceviz fındık peynir çeşitlerine yüklendim 32. Haftada 2007 gr olmuştu maşallah yavruma. Çikolata süt çok kilo aldırıyor diye duydum ama ben her gece içmedim yine de şeker olmaması adına bir gece içtim bir gece ara verdim
Mrv001 leila1 olur kuzum çikolatalı sütü de severim çokta içtim ama hamileligimde bi hafta boyunca bunuda bi deneyeceğim benim bebeğim 31 haftasında 1 kilo değildi tekrardan maşallah bebeğine sağlıkla hepimizin kolları dolsun inşallah 🤲🏼