___Tugba___ Buko35 evet çok pahalı muayne ve doğum ücreti nst de çok pahalı 400 veriyoruz her hafta ayriyetten
adalinda-35 Tugcejkjv hangi doktora gidiyorsun ben 565 veriyodum zamlardan sonra muayene 715 salı günü gidince vericem
adalinda-35 Linaa90 doğum parası normal 17500 sezeryan 18500 fotoğraf çekimi ayrıyetten istersen 2500 oda
Tazeanne2101 gizcansen merhaba bende egepol takipliyim takipli hastalara gidip konuştuğunuzda peşin ödeme yaptığınızda bi miktar düşürüyorlar bilginiz olsun.
gizcansen Tazeanne2101 aa bilmiyordum bir dahaki gidişimizde konuşalım, ne kadar düşürüyorlar peki biliyor musunuz
Ehaseki Tazeanne2101 iyi akşamlar, bende egepol hastanesi takipliyim. Doğum için görüştünüz mü ? 25 bin TL içinde neler mevcut biliyor musunuz? Hastaneye gittiğim de hep sormayı unutuyorum.
Tazeanne2101 gizcansen dogum ayina gore degisiyor sanırım ben bir gonderide agustosta dogum yapicak birinin 14.500 e anlaştığıni okumustum yakın tarih olduğu için sanirim tarihe göre fiyat değişiyor.
Tazeanne2101 Ehaseki normal veya sezeryan da fiyat farketmiyormus tek refakatçi kabul ediliyo kapi süsü lohusa serbeti veriliyormus 15 adet fotograf cekiliyormus doğum aninda ve sonrasında vatsaptan bize yollaniyormus. Bebegin ilk kontrolleri vs hepsi icerisindeymis.
gizcansen Tazeanne2101 haklıymışsınız iyi ki haber verdiniz, dün biz de 14.000 ödeme yaptık doğum için 🙏🏼
Ehaseki Tamam çok teşekkür ederim, arkadaşım dışarıdan gelmişti onların anlaşmasında 30 poz varmış. Egepol kendi takibine ne kadar pozdu onu merak ediyordum.
Tazeanne2101 Ehaseki yanlış hatırlamıyorsam 15 dendi ama siz yinede emin olmak adına kendinizde bir sorun 🤗
Ehaseki Tazeanne2101 bir sonraki kontrolümde sorayım. Sizin doğumunuz ne zamana denk geliyor ? Bizim nasipse ekim ortası