gizcansen Tazeanne2101 haklıymışsınız iyi ki haber verdiniz, dün biz de 14.000 ödeme yaptık doğum için 🙏🏼
Tazeanne2101 gizcansen bizede sadece fişleri verdiler de bi tedirgin olmustum o yüzden sordum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Tunc-armagan Gizemengin35 bende çınarliya gidiyorum canım oğlumda da oraya gitmiştim. Hangi doktora gidiyosun
Tunc-armagan Gizemengin35 bende onur beye gidiyorum aşırı memnunum. İlk bebeğimi de onda doğum yapmıştım☺️
Tunc-armagan Hilalikoo normal sezaryen aynı fiyat çınarlida. 2.5 yil önce oğlumu dogurdm ordan biliyom. Şimdi de kızıma hamileyim direk onur beye gittim zaten. Pazartesi muayene var Allah nasip ederse
Cansun_133 gizcansen önceden ödeme yapılıyor mu peki ne kadar verdiniz kaç haftaliksiniz hangi doktora takiptesiniz
gizcansen Cansun_133 yarın ödemenin son günüymüş bilginiz olsun, bize öyle bilgi verdiler. Doğumunuz Ağustos ayına denk geliyorsa şimdi ödeme yaparsanız 14.000 , ama Ağustos sonrasıysa 25 bin olacakmış. Dilek hanım benim doktorum 36.haftamdayım
Tazeanne2101 Cansun_133 merhaba. Bende egepol takipliyim benim dogumumda ekimde bizde ödeme yaptık 17.500 tl. Temmuz ortasinda ödedik bi gidip görüşün bugun imkaniniz varsa eger.
Cansun_133 Tazeanne2101 ben takiplide değilim oraya gitmeyi düşünüyordum normalde ege yaşama gidiyorum orda doğum ücreti 19 bin egepolden herkes memnun ama bugün gitmem zor
Tazeanne2101 Cansun_133 anladım ben ocak ayından beri takipli hasta oldugum için bizde biraz indirimden yararlanabildik. Ama takipli olmayan hastalar icin yaparlarmi bilmem 😒🤗