meliketprk SenaaaNurrrr yani benim tanıdıklarımdan da var orada doğum yapan memnunlar , benim için yeterli
meliketprk Gmzkzk ağustostan sonra yurtdışına gidecekmiş merve hanım demişsiniz yani hastaneden ayrılıyor mu tamamen yoksa iş için seyahat falan mı anlayamadım ? Bende onda takipliyim de o yüzden soruyorum
Buko35 Gullblk Çınarlı 15000 oldu diye duydum arkadaşım gidiyor. Ben 3 sene önce oğlumu çınarlıda doğum yaptım 3000 e 🙈 Doktorum ekole geçince şimdi 2.ye oraya gidiyorum. 17000 diyorlar
Canimucizem Cansun_133 merhabalar bugün gittim guncellemisler fiyatı sezeryan 15 bin normal doğum 17 bin dediler muayene ücreti şuan için hala daha 415 bilginiz olsun 🤍
Cansun_133 Canimucizem bende bugün hastaneye gittim moralim bozuldu yag dokusunda azalma var dedi ve zayıf dedi kendi hastaneye gidemedim evime yakın olana gittim
Canimucizem Cansun_133 isterseniz farklı bir doktora daha görünün hatta randevu bulabilirseniz bir devlet Hastanesi’ne gidin aklınızda soru işareti kalmasın rabbim sifa versin moral bozmayın
Cansun_133 Canimucizem devlet hastanesine gittim böyle dedi 3 hafta önce detaylı da sorun yok denilmişti devlet böyle dedi çok korktum
Karan35 BirVeraAnnesi35 teşekkür ederim bende Kemal hocaya gidiyorum muayene ücretine zam gelmemiş demekki
Canimucizem Cansun_133 o zaman mutlaka başka bir yere daha görünün görüş alın sıkmayın canınızı lütfen
BirVeraAnnesi35 Karan35 ben yeni başlıcam ptesi günü gidip kendim sorayım dedim hastane bu şekilde bilgi verdi. Önümüzdeki ay gidicem kemal beye siz memnun musunuz? Doğum paketinde ne olduğunu sormayı unuttum bilginiz var mı acaba
___Tugba___ Buko35 evet çok pahalı muayne ve doğum ücreti nst de çok pahalı 400 veriyoruz her hafta ayriyetten