aysun1-zleli alezyairem neden korkuyorsunuz ki yapılması gereken bişey ben yaptırdım çok şükür temiz çıktı
Hndndlmn Zumra_elif61 nasıl anlıyorsunuzzz hayretler içerisindeyim ben doktor gösterse bile anlamam heralde 😂😂
Nur_50 Ada022 cinsiyeti nedir acaba benim 11+2 son adet göre ama ultrason 12+5 çıktı erkek dedi değişir mi acaba😃iki kez bacak arası kontrol etti arkadan kontrol etti
Buray2804 Nur_50 özelde kıza benziyor dediler devlette erkek dediler sonra devlette detaylı ultrasona girdim kız dediler özele gittim yine kız dediler hala kızız daha değiştirmiyoruz 😂
Nur_50 ggelen benim aynen ölçtü 2 kez bacak arası ön ve arkadan kontrol etti erkek dedi acaba değişir mi😃son adet göre 11+2 di ultrason 12+5 çıktı
ggelen Nur_50 erkek olunca pek değişmiyormuş diye biliyorum ama şans heralde 😂benim de adet ve ultrason arasında 1 hafta var ultrason da 1 hafta önde
rabiaozcans ben 16+4 te öğrendim🙏 görümcem yanımda ikizleri var, erkek olanı hemen öğrendi ama kız olanı detaylı ultrasonda yani 20. haftalarda netleşti😊
Nur_50 Buray2804 🤣🤣baya karışık öğrenmişiniz 😃bende özelde öğrendim doktorum iki kez kontrol etti erkek dedi ön ve arkadan bacak arasını gösterdi yinede çok erken öğrendim diye bekliyorum 😃