ggelen Nur_50 benim de ikiz ikisi de erkek çok zorladım doktoru biri kız olmasın iyi bakın diye ama %100 erkek şimdilik ikisi de yandım 😂 işin şakası gerçi sağlıklı olsunlar da kız da olsa erkekte olsa sevilcekler
Minigiim-vebenn52 Bana 12.haftada doktorum tahminde bulundu ama yanılma payım çok yüksek dedi kız diyip erkeğe dönen var mı 😂
Angel_12 Minigiim-vebenn52 Bize 13 . Haftada kıza benziyor yüksel ihtimalle kız dedi. 17. Haftamda erkek oldugunu öğrendik.
Baharmom_ Gns3434 kızımda 25 haftalık şuan 22+4 teyim 2 hafta önce gitim aşırı tekme attı ve bacak arasını kapattı göstermedi:(
A34nsns Wuslat ay ne olur tahminde bulundumu bide gostermiyor muydu bnm kide gostermiyor 20 haftalık tahminde bulundu ama
prenSandprenseSMomy Devlet hastanesinde erken öğrenilmiyor 17 haftalığıım gitti ama öğrenemedik detaylı ultrason bekliyrz 22 hafta oluyormuş o da
ggelen Nur_50 Nur_50 amiiiin hepimize inşallah bi doğuralım da sağsalim uykusuzluğa okeyim analık zormuş 😂
Hndndlmn Zumra_elif61 nasıl anlıyorsunuzzz hayretler içerisindeyim ben doktor gösterse bile anlamam heralde 😂😂