ggelen Bceylan ultrason da ölçüm yapıyor doktor ense ölçümü burun kemiği vs orda genelde gösteriyor bebek ben dahil çevremdeki bi kaç kişi öyle öğrendi
Nur_50 ggelen benim aynen ölçtü 2 kez bacak arası ön ve arkadan kontrol etti erkek dedi acaba değişir mi😃son adet göre 11+2 di ultrason 12+5 çıktı
Zeyno19 Gns3434 doktorum 12 de tahminde bulundu ama 15.haftada net soylerim dedi 15 te kesin soyledi 12.haftada tahmin ettigi cikti 😃
aysun1-zleli alezyairem neden korkuyorsunuz ki yapılması gereken bişey ben yaptırdım çok şükür temiz çıktı
Hacer33 alezyairem bence yaptırın. Aldırmayacaksanız bile psklojık olrk kendinizi hazırlarsnız. Örneğin Allah korusun down sendromluyda vs ona göre arastrma yapıp hazırlıklı olursunuz
arse258 alezyairem korkulacak birsey yok kan alıyorlar birde ultrasonla ayrıntılı inceleme yapıyorlar basit bi işlem
Heyzilandmercimek Destiny21 kız aboo 🤣 bende 19 küsürde öğrendim ama şaibeli şuan 20+3üm detaylı ultrason yaptıracağım 22. Haftada o zaman netleşir inşallah diye ümidediyorum ☺️ yeni nesil bebelerin en cilvelileri bize düşmüş 🤪
ZeynePerolLl Destiny21 bende 25 twyim daha net bisey yok gerçekten çıldıracak gibiyim hiç bisey alamıyorum
Heyzilandmercimek Gns3434 19küsürlü haftada gösterdi kendini ama hala şaibeler var detaylı ultrasonu bekliyorum ☺️
Gns3434 Benimkisi şu an 11+1 iki gün sonra ikili taramam var bebeklerim ikisi de farklı kesede sürekli bi kız bi erkeğin olur diyorlar birisi birinden bir tık büyüktü çok merak ediyoruz cinsiyetlerini