• Öneri
  • Aynı Şehirden Olanlar Tanışsın🤝

Demetmom maşallah az kalmış benim daha çok başı 7 haftalık. İkinci gebeliğim birde oğlum var 6 yaşında🙂

Rojin6559 ben tekirdağda değilim ama birşey sormak istiyorum tayin olayından ötürü orayı yazmayı düşünüypruz tekşrdağ nasıl biryer uzun vadede yaşanılır mı inkanları nasıl en iyi oturulacak semt neresi insanları nasıl çok merak ediyorum

Kamile33 Merhaba ben Tekirdağ’da oturmuyorum ama bir şey sormak istiyorum tayin olayından dolayı Tekirdağ yerleşmeyi düşünüyoruz acaba Tekirdağ uzun vadede yaşanılabilir bir yer mi insanların nasıl şehir gelişmiş mi oturulması gereken en iyi semti sizce neresi çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

Kamile33 Merhaba ben Tekirdağ’da yaşamıyorum ama bir şey sormak istiyorum tayin olayından dolayı Tekirdağ yerleşmeyi düşünüyoruz sizce yaşanılabilir bir şehir mi daha öncesinde çok eskiden sadece bir kere gitmiştim şehir hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmayı çok istiyorum oturulabilir en güvenli Semt neresi mesela halkı nasıl cevaplarsanız sevinirim

Seydusss inşallah canım benim kalmamış senin hangi doktorla doğuracaksın