Seydusss Ozoooo Hala içime sinmese de başka alternatif bulamadığım için Mehmet boz beyle yapacağız sanırım doğumu 😔
Ozoooo Seydusss ben de tüm muayeneleri Mehmet boz gidiyordum tam doğum yapacağım hafta zam geldi devlet hastanesine randevu aldım orda yaptım çok güzel oldu 👍🏻
Kamile33 D-E evet aslında tanışıp görüşebiliriz benimde orda çok çevrem yok aslında tanışıp görüşsek arkadaş olsak bende çok memnun kalırım açıkcası
Seydusss Ozoooo Hiç haberim yok doğum ücreti ne kadar dediler, devlette nasıl oldu peki kolay geçti mi sonrası
Ozoooo Seydusss 15 bin sanırım ya devlette oldum Ahmet İlker bey aşırı güzel geçti ilki benim özelde olmuştu ondan bile güzel geçti çok temiz ilgililer
Seyma5461 Curii61 ben suan ailemin yanındayım Sakarya’da bayramda yeni öğrendik yarın 7 haftalık olucaz Trabzon’a gelince artık bakıcam hangi doktora gideceğime sen hangi doktora gidiyorsun
2_evlatyolda Ozoooo kız doktorum gidiyormuş yaaa sorma günü iptal ettik 19 gün kalmıs dı ama türkcan beye gitcem günü onla karar vercez nasıl birisi bilmiyorum dogumumu onun yapmasını istiycez doktorum ona yönlendirdi bakalım o hangi günü vericek
Ozoooo 2_evlatyolda Nilüfer miydi doktorunuz ben Türkcan gidiyordum gayet iyi doktor ama fiyat baya pahalı geldi devlette Ahmet İlker bey doğurttu muhteşem geçti
2_evlatyolda Seydusss ben artık evin büyüklüğünü geçtim kiralar uçmuş bazı mahalleler cok degişik bazı mahalleri cok uzak herşeye bu gün 10 tane ev baktık beynim eror veriyor resmen dogum sitresim bitti ev sitresi basladı 🤯