kayra21 Erzurum’da misafirim özel klinikde 750 liraya yaptırdım fiyatı çok iyi yaklaşık 2 sene önce ilk gebeliğimde Yalova da özel atakentte de 750 liraya yaptırmıştım şimdi 2000 den aşağı değildir
Busakturk Nurr29 çok memnun kaldım aklınıA gelmeyecek kadar detaylı anlattı hiç soru soracagım birsey bırakmadı cok detaylı bakarak anlattı herseye 35 dk felan sürdü cd resim detaylıca rapor da verdi ben iyiki gitmişim diyorum içim çok rahat
Busakturk Nurr29 bende ikisi arasında kalmıstım burda sinan tan adını daha cok duyunca ona gittim iyikii de gitmişimm
Nurr29 Busakturk çok teşekkür ederim benim içimden geçen de o ona gideceğim büyük ihtimalle siz kaçıncı haftada girdiniz detaylıya 🥰
Nurr29 Busakturk yarın tam 18 oluyoruz Sinan tanı aradığımda 18. Haftada arayın randevu oluşturalım demişlerdi 20-24 hafta arası oluyor dediler
Rukiyeaktay Nazlicntr ben de Eğitim Araştırmada yapmayı düşünüyorum canım. Geçenlerde burada arkadaşlar konuşuyordu Vitale de doğum 8500 diye görmüştüm sanırım. İsterseniz bi hastaneyi arayıp sorun internette numarası var hastanenin
T-g-b-a1234 Bltdilek ben Sakarya da medar Hastanesi’ne gidiyorum 1700 TL dedi muayene hariç o da en son 700 dü her ay zam geliyor anlayamadım 500 le başladık 6.ayıma gircem 700 lere çıktık. Araştırmaya sıra aldım ayrıntılı için o kadar verebilcek bütçem yok
Baharleo1 oznr3434 hangi medipole gidiyorsunuz birde ikili test yaptırdınızmı onun fiyatı ne kadardı temmuzda yeni zamlar geldi 🤦🏼♀️
oznr3434 Baharleo1 İstanbul Bahçelievler Medipol ben ikili test yaptırmadım onun yerine fetal DNA testi yaptırmıştım Mart ayında 6800 TL idi fiyatı.
buusur 1316ess Düzce özel çağsu hastanesi 2500₺ güneş tıp merkezi 750₺’ye yaptırdım 15 dk falan sürdü uzatmadı doktor