Nurr29 Busakturk yarın tam 18 oluyoruz Sinan tanı aradığımda 18. Haftada arayın randevu oluşturalım demişlerdi 20-24 hafta arası oluyor dediler
Busakturk Nurr29 evet aynen bugn 20_24 de yapılıyor sinan bey bugn kendisi 21 en iyilerden dedi isterseniz 21 haftaya alın
Gamze-krbga 1316ess yarın gidicem ben pendik cihan tıp merkezinde 1400tl Sultanbeyli saygı hastanesinden de fiyat almıştım orda da 1450 tl
Gamze-krbga bebegimveannesi_ evet kadın doğum da devlet hastaneleri yapıyor bende gidicem ondan araştırmıştım 🙂
syma0 Benimde kendi gittiğim doktorum yaptı. Şimdi burada okuyunca şaşırdım ekstra bi cihazla mı bakılıyor acaba diye. Kendi doktorum klasik ultrason cihazında renkli ve siyah beyaz olarak açtı baktı yorumladı
Betuss7 syma0 bende yarın gideceğim özel hastane ama doktorumuz kendi bakacağını ücret olmadığını söyledi
oznr3434 Baharleo1 İstanbul Bahçelievler Medipol ben ikili test yaptırmadım onun yerine fetal DNA testi yaptırmıştım Mart ayında 6800 TL idi fiyatı.
_Kubraaa_ İstanbul üsküdara gittim 1 ay önce. 690 tl idi. Ve çok güzeldi bebeğimin fotoları. 1 saate yakın sürdü bakması😊 çok ilgili yerdi
Ebraz 1316ess ben her gittiğimde doktor normal ve renkli olarak bana gösteriyor zaten çıkartıp elimede fotosunu veriyor exktra ücret vermiyorum ben