oznr3434 1316ess ben 1.5 ay önce medipolde 1700 TL ye yaptırmıştım şuan güncel fiyatı nedir bilmiyorum.
bebegimveannesi_ 1316ess ben özel takipliyim doktor başka bir kliniğe yönlendirdi 15 Temmuz cumartesi günü gittim 2000 TLydi☺️
Busakturk 1316ess ankarada sinan tana gittim bugün haziran son haftaları almıstım ama randevuyu 1600₺
Baharleo1 oznr3434 hangi medipole gidiyorsunuz birde ikili test yaptırdınızmı onun fiyatı ne kadardı temmuzda yeni zamlar geldi 🤦🏼♀️
Zumra_elif61 Nurr29 bebeğin göstermesine bağlı benimki 1 hafta boy ölçüm yaptırmadı uyudu kaçını döndü sonunda uğraş uğraş zor ölçüm yaptı dr
Busragoker Nurr29 ben Hacettepe Üniversitesinde yaptırdım 2 profesör inceledi tam bir saat verdiğim ücret 300 tl gibi çok cüzi bi rakam bence özele o kadar para vermeye gerek yok
Nurr29 Busakturk memnun kaldınız mı bende ona gitmeyi düşünüyorum bir de ali ipek çok öneriyorlar kararsız kaldım
Nazlicntr Rukiyeaktay orda doğum fiyatları ne kadar bende Antalyadayım eğitim Araştırma da mı yapsam diye düşünüyorum doğumu sizce tanıdıklarınızdan var mı oralarda yapan
Rukiyeaktay Nazlicntr ben de Eğitim Araştırmada yapmayı düşünüyorum canım. Geçenlerde burada arkadaşlar konuşuyordu Vitale de doğum 8500 diye görmüştüm sanırım. İsterseniz bi hastaneyi arayıp sorun internette numarası var hastanenin
Nzlcntprak Nazlicntr merhaba en son 27 Haziran da Vitale hastanesinde doğum ücreti için 11.500 dediler ancak asgari ücretin artmasıyla fiyatın artmış olabileceğini düşünüyorum
Busakturk Nurr29 çok memnun kaldım aklınıA gelmeyecek kadar detaylı anlattı hiç soru soracagım birsey bırakmadı cok detaylı bakarak anlattı herseye 35 dk felan sürdü cd resim detaylıca rapor da verdi ben iyiki gitmişim diyorum içim çok rahat
Busakturk Nurr29 bende ikisi arasında kalmıstım burda sinan tan adını daha cok duyunca ona gittim iyikii de gitmişimm
NesliMomm 1316ess Bahçelievler Medipol de yaklaşık 2,3 ay oldu 1700 vermiştim şimdi kaç oldu bilmiyorum 🤷♀️
siineem İstanbul koç üniversitesi hastanesinde geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım kan tahlili hariç 2300 lira ödedik. Detaylı ultrasonda aynı fiyat diye biliyorum
Maftuna17 Mrwtlg merhaba bu nerde banada demişti bende yapmam lazim ben Çanakkalede yaşıyorum sizin yer neresi acaba
1316ess İstanbul’da fiyatlar çok değişken medipolde 2 li tarama için bana 1600₺ fiyat vermişler di Asya hastanesinde 400₺ ye yaptırmış tım onuda yine burdan birisi önermişti sağolsun o yüzden uygun fiyat bilen varsa sorayım dedim yine 😊
Elifdeva 1316ess bakirkoyde mahmut gungor yorumlarina bakin cok iyi bende 31 temmuzda gidicem ayrintili icin 1350 dediler googleden yazip numarasini alip ariyabilirsiniz yorumlarinada bakin mutlaka🙂