Balbebek012 ipek-karadag80 sağlıkcakla soğutursun inşallah🙏seninkü de sıcağa denk geliyor ya bilemiyoruz işte ama ince uzun giydirmek lazım bence ya çünkğ yenidoğan olacak ama benim ki oğlan bir de oğlan çocuğu sıcağa hiç gelemez derler ay kafam bir milyon 🤯
Balbebek012 1 yaşına gelmiş kocaman olmuş halleriyle doğsalar keşke 😁 şimdi ne giydirsek derdi var üşüdü mü yandı mı derdi var zaten kollar bacaklar çubuk gibi olacak bir de açık kalırsa hiç tutamam bebe mi bacımsuğğğlar🤯🤯🤯
Balbebek012 Zumra_elif61 aynen öyle düşünüyorum bolca müslim aldım ama çok inceler bakalım inşallah hayırlısıyla şu sıcakalrı geçirirzz
Aslaninannesi01 Balbebek012 ben iki yıl önce ağustosta doğum yaptım Osmaniye’de yaşıyorum ilk gün hastane çıkışı giydi ikinci gün eve çıktık eve gittiğimizde sadece kolsuz zıbın ile durdu gece göğsüne kadar muslin battaniye örtüyrdum onun dışında klima açtığımızda hastane çıkışı giydiryrdm bebeğiniz erkekse kalın giydremezsiniz zaten sevmiyorlar
Zumra_elif61 Balbebek012 ayyyyyyy Allah sabır versin o sıcaklara nasıl dayanacaksın bilmiyorum ki güneşe ateş etseniz de yakar sizi 🥰🥰
Kalbiimde2can Balbebek012 ben kisa kollu giydiricem ilk oglumda yaz bebegiydi onuda o sekilde giydirdim hep kendim nasil giyiniyorsam o sekil giydircem
Zumra_elif61 Balbebek012 kız çok sıcaktır oralar ben içanadoluda dayanamıyorum sıcağa Akdeniz yanar ki ne yanar Allah yardımcın olsun 😂♥️
aysegul_46 Balbebek012 valla ben çıplak gezdirmeyi düşünüyorum çünkü ben çıplak gezmek istiom gezemiom bari o yanmasın 😁😬
hunilimom Balbebek012 doğduğu gün uzun giydir hastane soğuk oluyor ama onun dışında yazlık kıyafet giydir benim kız geçen sene Ağustos 19 doğumlu bir iki gün uzun giydirdim baktım isilik oluyor zibinla durdu sadece hastaneye giderken uzun tulum giydirdim o kadar