Minesmz Balbebek012 benim bebek muhtemelen Eylül başı doğacak kendim nasıl giyiniyorsam ona bı kat fazla giydiricem inceliklerini hep orta aldım devamida kışlık seklinde
Balbebek012 Minesmz eylül de bile sıcak oluyor ama Ağustos’tan iyidir. Seninki mantıklı ama ben bu sıcakları düşündükçe ne yapacağıma karar veremedim
3Tospikannesi Balbebek012 doğduğu gün uzun giydirecem hastanede serin oluyor genelde hemde dünyaya alışma süreci 😊 eve geldikten sonra duruma göre yarım kollu giydirebilirim çok sıcak isilik olurlar kundak filan da yapmıcam eldiven de takmıcam
Balbebek012 3Tospikannesi battaniye işini ne yapacaksın peki ben müslin aldım bolca müslin kullanacağım ama bebek minicik olunca nasıl tıtarım bilmiyorum
Minesmz Balbebek012 kuzum sıfır 3 ayını kalın olmayan ince tulum altlı üstlu uzun ama ince takımlar şeklinde alırsın battaniyesi flnda ince olur bevekler soğuktan olduğu kadar sıcaktan da hasta oluyor bebeğin ztn Ekim’de 3 aylık olucak demi o zmn kalinlastirirsin
3Tospikannesi Balbebek012 bende müslin aldım yeterli olur benim 3.olunca tecrübeliyim 😁 emzirme yastığı da, aldım kolay olur
Balbebek012 3Tospikannesi ya benim 2.ama minicik oluyorlar ya nasıl tutarım ne yaparım bilmiyorum ama yine de bir kat uzun kollu giydirmeyi düşünüyorum ya
3Tospikannesi Balbebek012 evet minicikler benim minikler birde 36 haftalık 2500 gram doğuyorlar daha minicik 😁
ipek-karadag80 Balbebek012 Ya bende zıbın koydum ama bacak kısmı çıtçıtlı olduğu için acaba hava alır mı dedkm bilemedim cuma günü doğumum nasip olursa son 4 gün kaldı ama kararsızım kala
Balbebek012 ipek-karadag80 sağlıkcakla soğutursun inşallah🙏seninkü de sıcağa denk geliyor ya bilemiyoruz işte ama ince uzun giydirmek lazım bence ya çünkğ yenidoğan olacak ama benim ki oğlan bir de oğlan çocuğu sıcağa hiç gelemez derler ay kafam bir milyon 🤯
Medine_yasar05 Balbebek012 cnm sen kıyafet alma adana gibi bir yerde kışa kıyafet al bebise tak bir bez zıbın yeterli bende Hatay Dörtyol uyum biliyorum
anneoluyoruuumm16 Balbebek012 Adana’da üşümez bebek canım. Bence kısa kollu zıbinlar aldıysan giydir sadece ayağına çorap giydirirsin.
Balbebek012 1 yaşına gelmiş kocaman olmuş halleriyle doğsalar keşke 😁 şimdi ne giydirsek derdi var üşüdü mü yandı mı derdi var zaten kollar bacaklar çubuk gibi olacak bir de açık kalırsa hiç tutamam bebe mi bacımsuğğğlar🤯🤯🤯
Balbebek012 Zumra_elif61 aynen öyle düşünüyorum bolca müslim aldım ama çok inceler bakalım inşallah hayırlısıyla şu sıcakalrı geçirirzz