papatyaseveranne Sena00 36+3, 2.gebeliğim ve bunda zaman nasıl geçti anlayamadım 🥹 sanırım korkularımdan 😅
Sena00 papatyaseveranne hahha sıcaktan bunaldım artık bu yüzden biran önce doğurmak istiyorum ama acısını da bildiğim için ödüm kopuyor 😁 korkunun hiç bir faydası yok öyle böyle çıkacaklar ordan
papatyaseveranne g-gamzee son 25 ama 41i de görebiliriz belki diye düşünüyorum. İlk yavrum 41+3 ye gelmişti 😃
g-gamzee papatyaseveranne çok duyuyorum bu 40 ve üstü hamilelikleri o kadar durmasın diyorum hep kesin bende görcem diye diye 40 üstünü 😂
Zzeyynep04 g-gamzee ben doğurmasaydım 11 gün kalıcaktı 🥺 ama kızım 8 aylıkken doğduğu için yinede mutluyum tek sorun şuan yine hastanede olmamız inşallah kazasız belasız siz kucağınıza alırsınız🙏
g-gamzee Zzeyynep04 ah canım benim inşallah bi an önce evine kucağına kavuşur prenses 💕 Rabbim en güzelini yaşatsın ikinize de sağlıklı uzun ömür nasip etsin 🌸
Sibellg06 Benimde son 30. Uygulamaya göre, fakat zorunlu sezeryan olacağım için doğum günü 2. Gün sonra belli olacak 🥹🙏🏻
papatyaseveranne g-gamzee 🫢 buralarda çok anlatmak istemem herkesin hikayesi farklı kimine kolay kimine zor, ama sonunda gelip geçiveriyor, hiç merak etmeyin 🎀☺️
g-gamzee Ebru1008 çarşamba gidicez kontrole en son pozisyonu normal için uygun değildi ama inşallah dönmüştür diye dua ediyorum 🙏
Ebru1008 g-gamzee hadi inşallah bende cuma günü gidicem kontrole bakalım gün falan vericek mi nasıl olucak heycanla bekliyorum tabi biraz stres de var🤭😀😇
g-gamzee Ebru1008 stres fena yaa çok büyük merakla bekliyorum bende ne diyecek diye. Nasıl geçiyor peki uyku durumun falan nasıl bebek hareketleri ne durumda 😊🌸
Ebru1008 g-gamzee hareketler fena 😀 son 1 aydir sürekli uyuyasım geliyor yorgunum o kadar baska bi problem yok 😀