3Tospikannesi g-gamzee Uygulamada 49 ama normalde 13ten sonra bekliyoruz 😁 3.çocuğum normal olacak nasipse 🥰
Ece0909_ g-gamzee benimde son 30 gün bir yandan korkuyorum bir yandan çok mutluyum bütün duyguları bir anda yaşıyorum
3_fistikannesi g-gamzee canım ben çift rahimliyim o yüzden doktor yeri baya daralmış heran gelebilir dedi
Sena00 papatyaseveranne hahha sıcaktan bunaldım artık bu yüzden biran önce doğurmak istiyorum ama acısını da bildiğim için ödüm kopuyor 😁 korkunun hiç bir faydası yok öyle böyle çıkacaklar ordan
papatyaseveranne g-gamzee 🫢 buralarda çok anlatmak istemem herkesin hikayesi farklı kimine kolay kimine zor, ama sonunda gelip geçiveriyor, hiç merak etmeyin 🎀☺️
Masalnesli g-gamzee benim aralarında 6 sene var 6 sene önceki halimle simdiki hamilelgm çok farklı prensesmism o zaman bu beni mahfetti yaş ilerledi arlarindaki yaş farkı çok fazla o yuzden çok zorlanıyorum aminnn insalah 🤍🙏☺️
g-gamzee Masalnesli hımm doğrudur ablam da öyle diyordu yaş ilerledikçe zorlaşıyor hamilelik diye Allah kolaylık versin inşallah 🙏🌸