Papatyamoms Ebus2045 bende oğlumda eve geldık falan besgunluktu tırnaklarını kestim dırek eldıven kullanmadım cok sık uzuyor sık kontrol etmek lazım 🥰
Mucizem80 Coynes benim ikinci gebeligim canim ilkinde almamistim bende ihtiyacda duymadim acikcasi Reflü yatagi duruma gire alinmasi gereken birsey oldugjnu dusunuyorum ben bebeginin insallah oyle vir sıkıntısı olmaz olursa alirsin
Canimucizem ysmkr ben ilk etapta zamlar nedeni ile 5.ayimda beşik ve bebek arabasını almak zorunda kaldım😂 iyiki almışım büyük kalemleri hallettik sifonyerini falanda aldım sonrasinda küçük şeyleri aldım kıyafet olarak hediye de geldi 10 tane tam takim yeni doğan seti oldu sapkali eldivenli ayriyetten sadece alt patikli olanlardan aldık 4er tane bir de ekstra üstüne çıtçıtlı badi aldım bir tane tam set hastane çıkışı 11li takım 8tane yenidoğan atlet alıp yenidoğan kıyafet işini hallettim tüm eksiklerim bitince 3-6 aya gecicem şuan için acil olanlari halledicem maasdan yaptigimiz için parça parça almak durumundayım hep internetten hallettim 2 paket 1 numara Molfix aldım 2 paket pamuk deterjan şampuanı masaj yagi gibi temel ihtiyaçları da tamam stoklu almadım ihtiyaç olani aldım şuan için sonrasında vakit kalırsa stoklarim ıslak mendili bir tek koli ile aldım herşeyi kokusuz tercih ettim oğlumun eksikleri tamam bir tek benim ihtiyaclarim kaldı 28.haftadayim nasipse onları halledip çantamizi hazırlarız geriye de ateş ölçer buhar makinası kaldı
Ebus2045 Papatyamoms bende öyle sürekli tırnak kontrolü ama zaten bebekler ilk etapta bile herşeyi elleriyle tanıdıkları için bence en doğrusunu yapiyoruz
Serenn16 Mrvyldrm- göğüs ucu kremi, göğüs Pedi, 2 veya 3 adet pijama takımı, lohusa Pedi, hastane için terlik, emzirme sütyeni, fotoğraf için taç terlik takımı isteğe bağlı oluyor tabi bide kış ayında doğum olursa yelek hırka gibi şeyler olabilir çantada
Nursena2023 byz35 Ben almıştım ilk günler baya işimi gördü ama alışınca yastığa gerek kalmıyor 🤭 Sonrasında yastık olarak kullandım sadece.
Busra4008 ysmkr ben bi hastane çıkışı aldım ayrıyeten üç takım daha var yeter bence yetmezse alırım diye düşünüyorum alıp elimde kalmasından sa
Ishaqnur Antalya anneleri acaba daha uygun fiyatlı bebek mağazası adresi yada adı biliyomusunuz? Antalyada yerleşen mağaza olsun
Papatyamoms kaderimsibirii ne istediğine bağlı şimdi uygun fiyatlı travel mı cıft yönlümü kabın mı Ben bagı gravıty tercıh ettım yeni çıkan bı model
Eylempyrz kaderimsibirii ya ben dün civilden aldım ama benimki kabin boy, yine de oradan bakmanızı öneririm piyasaya göre uygun
Esracigdem Htcasal duru granül oldukça sağlıklı denildi eğitimlerde. Bir de makinayı sirkeli su ile silip bir kere de sirkeli su ile çalıştırın. Sonr abebek kıyafetlerini yıkayın yumustatıcı kullanmayın deniliyor. İlk alınan kıyafetler yıkandıktan sonra ütülenmeli. Ama bebek hep evdeyse bir daha ütülemeye gerek yok. yalnız dışarıya cıkıyorsa bebek o kıyafeyler yine ütülenmeli denildi
Serenn16 ysmkr 10 lu hastane çıkışı 5li hastane çıkışı aldım 1 tane bide kayınvalidemle çom beğenip bir takım aldık 5 li hastane çıkışı 3 tane oldu diğerlerini genellikle kısa kollu zıbın kolsuz zıbın ve uzun kollu zıbın olarak aldım mevsimine göre aldım tek altlar aldım ikili takımlar aldım ikili zıbınlı takımlar aldım 3 4 adette ayaklı tulup aldım ama yeni doğan sade 3 takım olarak aldım gerisi hep 3 6 ay 6 9 ay olarak aldım çevremden hep çok çabuk büyüdükleri için çok küçük alma büyük al kıvırırsın 1 ay sonra hepsi olur diyorlar haklılarda çok aşırı almadım gerekli olduğu kadar şapka aldım eldiven 2 tane aldım bide ağız mendiller aldım pamuklu Müslin olarak zaten doğduktan sonra daha fazla alışveriş oluyor canım ben hepsini bitirdim sayılır kendi bir kaç eksiğim kaldı aylarını mevsimine göre hesaplayıp alırsan daha iyi olur elinde kalmaz en azından😊