Serenn16 Mrvyldrm- göğüs ucu kremi, göğüs Pedi, 2 veya 3 adet pijama takımı, lohusa Pedi, hastane için terlik, emzirme sütyeni, fotoğraf için taç terlik takımı isteğe bağlı oluyor tabi bide kış ayında doğum olursa yelek hırka gibi şeyler olabilir çantada
Eylempyrz kaderimsibirii ya ben dün civilden aldım ama benimki kabin boy, yine de oradan bakmanızı öneririm piyasaya göre uygun
Hdemir1618 ysmkr valla ben kendim 2 takım aldım zıbın 7 tane aldım arkadaşımda almış 4 takım ,5 çorap battaniye felan alma diyorlar bana şimdi yenidoğan çünkü getirenler olacak diye. Yaş grubundan 4-5 bişe aldım daha almıyorum
Happymomme Kızlar ins tadan ezolitaaa hesabna bakın ben hep onun paylaştıklarını alıyorum çok güzel geliyor
Esracigdem ysmkr merhaba ben 5 yenidoğan takım aldım. 4 tulum. 2 alt. 2 kısa kollu zıbın 3 uzun kollu zıbın. Bunların hepsi Yenidoğan. Ağız mendilleri. Çorap müslin kundak vs. pahalanır diye de burun aspiratörü(elektronik braun) elektr gögüs pompası el pompası gögüs pedi ateş ölçer nem ölçer vs aldım. Büyük kalemleri de en sona bıraktım. Bir de son aylarda bebegin kilosuna göre yenidoğan olmazsa eğer daha büyük alabilirim
Esracigdem Htcasal duru granül oldukça sağlıklı denildi eğitimlerde. Bir de makinayı sirkeli su ile silip bir kere de sirkeli su ile çalıştırın. Sonr abebek kıyafetlerini yıkayın yumustatıcı kullanmayın deniliyor. İlk alınan kıyafetler yıkandıktan sonra ütülenmeli. Ama bebek hep evdeyse bir daha ütülemeye gerek yok. yalnız dışarıya cıkıyorsa bebek o kıyafeyler yine ütülenmeli denildi
Nursena2023 byz35 Ben almıştım ilk günler baya işimi gördü ama alışınca yastığa gerek kalmıyor 🤭 Sonrasında yastık olarak kullandım sadece.