Nurseanne Hizligonzales 13 tane takım oluyor yani toplamda o kadar kullanılıyor mu ya ben o kadar almadım. Hep çok alma çok alma diyorlar, hediye gelir deniliyor. Bebişim doğduğunda kıyafeti yetmeyecek anlaşılan. 😂 Artık doğum yapar ordan alışverişe çıkarız.
Hizligonzales Nurseanne fazla geldi iste oglumda aldiklarim dedim ya hediye de geldi cogunu giydirmedim bile kizimda o yuzden cok almadim oglumdan kalanlarida giydiririm diye ilk cocuk heyecaniyla dolu dolu almisiz.
Nur_50 Gzmmm123 banada o küçük geldi diye🤣gittim 2-4 ve 4-6 aldım geride çok büyük sanki dedim şimdi 1-2 alacam 0-1 ile
Nur_50 Gzmmm123 herhalde 1 ay giydirirsin onu ama kalıplı doğarsa dar gelir galiba 1-2 almak herhalde daha ideal gibi🤣
Ftmnurkc Kızlar ben çokça zıbın be zıbın takımları aldım bakım çantası için liste yazabilirmisiniz bana da gözden kaçırdığım birşey var mı acaba
Minnakmmm123 ysmkr 1 tane 10 lu hastane çıkışı 4 tane 5 lı hastane çıkışı 2 tane de tulum aldım, benim de ilk gebeliğim yenidoğan için herkes yeterli diyo, zıbını bol almanı öneririm ama, sağlıkla gelsinler inşallah 🤲😇
Mucizem80 Coynes benim ikinci gebeligim canim ilkinde almamistim bende ihtiyacda duymadim acikcasi Reflü yatagi duruma gire alinmasi gereken birsey oldugjnu dusunuyorum ben bebeginin insallah oyle vir sıkıntısı olmaz olursa alirsin
Ebus2045 Daisy0000 doktor bize hiç eldiven kullandirtmadi ellerinin kapalı olması parmaklarda vs çok çabuk bakteri oluşturacağı için enfeksiyona seveviyet verir kullanmayın dedi oğlum 3,5 yaşında hiç kullamadik 2. De Eylül’de olacak gene kullanmicaz bebek torpusuyle tirnaklarini kisaltiyorum surekli
Daisy0000 Ebus2045 Bizim köyümüzde bi bebek tırnağıyla gözünü çizip kör etmiş,Allah esirgesin ondan beridir çok korkuyorum, kısaltsamda yine sivri kalıyor çiziyor