burcudemirr ona da mı zam gelmiş vallahi yandık🥲
Pendik Medipol Hastanesi Zam 🥲
2kizannesi- gayet uygun diğer medipollere göre
ggelen evet canım çoğu hastaneye gelmiş 31500 olmuş medicana çınarlı 19750 Karataş 17 sanırım diğer hastaneleri duydum da hatırlamıyorum ama çoğu 20 ye yakın olmuş 20 25 arası en yüksek medicana 31500
2kizannesi- hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Hilalyaman Nergiz Kılıç’a gidiyorum, memnunum :)
Beggg Doğum sigortası gebe kalmadan önce yapılması gerekiyormuş 😂 Bizde 3-4 aylık mı ne hamileydim yaptıralım dedikte olmuyormuş öyle 😂😂
2kizannesi- evet maalesef 😅 gebeyken yapan şirketler de var ama normale göre pahalı tabii
2kizannesi- merhaba hangi Dr gidiyorsunuz memnunmusunuz?
RabiaKose Nergiz Kılıç’a gidiyorum, memnunum ultrasonda falan anlatıyor gösteriyor neyin ne olduğunu vs dinliyor sizi
2kizannesi- Sefaköy medipol 400 den 650 ye çıkmış
2kizannesi- medipol hastanesi ilçeye göre değişiyor mu ben Bahçelievler medipole gidiyorum daha haziran ayında 500₺ ödedim temmuzda zam gelicek dediler
ssyd Değişir muhakkak :)
2kizannesi- kızlar medipol bakanın hastanesi ve en uyğun fiyat çevre hastanelere bakanca bir artısı yok ama ücretleri medipolden yüksek o yüzden şu an pendik bölgesinde en ucuz hastane medipol. Ben acıbademde takipliydim ve ücretler çok yüksek diye ve evime yakın hastane diye mesipole geldim burda an hizmet hetta daha üstünde bir hizmet alıyorum ve çok ucuz bir fiyata aynı hizmeti alıyorum. Belki bu fark doktorumun farkı ondan dolayı. Doktorum Aytekin hanım tam A plus hastane kalitesinde hizmet veren tek doktoru medipolun diye bilirim hatta medipol onu kısıtlıyor. Kendi de söylüyor yeni trendlere açık bir doktorum bazı kısıtlamalar var. O yüzden A plus hatane hizmeti istiyorsanız medipol ve Aytekim hanımı tercih edin derim
2kizannesi- 500₺ den 650₺ ye çıkmış 😀
ssyd Pendik medipolde mi yine 500 den 650 ye çıkmış?
2kizannesi- hastaneden ve doktorunuzdan memnunmusunuz peki? Ben maltepe medicalpark takipliyim doktorum iyi aslında kendisinden bir şikayetim yok lakin hastaneyi sevmedim çünkü bir kez acillik oldum rezaletti hizmeti hastane değiştirip değiştirmemekte kararsızım o yüzden
NisaSevgili bahçelievler