Kızlar, feci zam gelmiş hastaneye. 280 liraydı muayene, 480e falan çıkmış tam duyamadım eşim ödeme yapıyordu o arada. Eşime sordum düz hesap 500 dedi yani 🤦🏻♀️ Normal doğum 7 binden 9a çıkmış, sezeryan da 11.500 🥴 Muhasebe ile görüştük 6 ayda bir oluyormuş zamları
Pendik Medipol Hastanesi Zam 🥲
2kizannesi- yine bu zamana göre normal kuzum ya, medipol esenelrde 380₺ filando 500 e çıkmıs oda
2kizannesi- valla zamlı hali bile ucuz geldi bana benim muayene ücreti 800 doğum 20 bin daha bi de arada ki testler var
newmom07 Zaten şu an Pendikte en uygun hastane orası. Medicalpark, Yüzyıl ve Bölge hastanesi var onlar daha pahalı 🥴
ggelen Hangi hastaneye gidiyorsun
2kizannesi- izmir medicana
2kizannesi- Bu neki daha ne zamlar geliyor
2kizannesi- yaaaaaa 🤣🤣 benim muayene ücreti 695 tl den 950 tl ya çıktı. 😭😭 doğum ücretide 15 bin tl neyse yavrum icin deger 🩷🩷🩷
2kizannesi- ben de gebelik öncesi muayeneye gitmiştim ve muayene tahliller derken 10 dakikada bin tl gitmişti. Direkt gittik doğum sigortası yaptırdık gebe kalmadan önce 7 bine şu an hiçbir şey için ödeme yapmıyorum sigorta her şeyi karşılıyor detaylı ultrason harici.
2kizannesi- valla orda olsam yapardım bu fiyata yine iyi gelmiş ben ızmirdeyim arada özele arada devlete gidiyorum doğumu özelde düşünüyordum 12500 en uygun özel burda 2 ay öncesi de 10000 di 12500 yapmışlardı neyse dedik temmuzda zam gelebilir demişlerdi şuan 20 bin yapmışlar medicana hastanesi falan var 25 bin falandı 31500 yapmışlar şok oldum mecbur devlete gidicem 1 gece için 20 bin vermeye hiç gerek yok diye düşünüyorum hadi 10 12 yi gözden cikarmsitik ama 20 baya fazla oldu çok şükür durumumuz kötü değil ama yazık günah devlet araştırıyorum şuan birinde sabitlicem muayene doktor doğumu orda yapicam artık istanbula göre bence sizin fiyat gayet iyi izmirdeki en uygun özel 20 bin oldu dedigim gibi orda yaşasaydım hala özel istiyor olsaydım orda yapardım doğumu bence durumunuza göre bakın ona göre karar verin sizde sürekli zam geliyor onları da konusun dogum ne zmansa ona göre fiyat sabitleme falan yapıyor bazı hastaneler olmadı fiyat sabitleme yapın oluyorsa tavsiyem
ggelen canım bende ızmirdeyim hatta az önce yazdım bu posta medicana falan 31500 olmuş medicana en uygun cinarliydi orda düşünüyordum 12500 du 20 yapmışlar resmen ticarete çevirdiler 2 ayda bir zam yaptı çınarlı devlette düşünüyorum şuan doğumu mecbur 1 gece için 20 bin vermek mantıksız geliyor valla veririm vermem değil ama yazık günah gerek yok zaten normal doğumda pek bisey yapmıyorlar sezeryan gibi bir sürü işlem vs yok
burcudemirr ona da mı zam gelmiş vallahi yandık🥲
2kizannesi- gayet uygun diğer medipollere göre
ggelen evet canım çoğu hastaneye gelmiş 31500 olmuş medicana çınarlı 19750 Karataş 17 sanırım diğer hastaneleri duydum da hatırlamıyorum ama çoğu 20 ye yakın olmuş 20 25 arası en yüksek medicana 31500
2kizannesi- hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Hilalyaman Nergiz Kılıç’a gidiyorum, memnunum :)
Beggg Doğum sigortası gebe kalmadan önce yapılması gerekiyormuş 😂 Bizde 3-4 aylık mı ne hamileydim yaptıralım dedikte olmuyormuş öyle 😂😂
2kizannesi- evet maalesef 😅 gebeyken yapan şirketler de var ama normale göre pahalı tabii
2kizannesi- merhaba hangi Dr gidiyorsunuz memnunmusunuz?