Asya011 Haftada doktorum kız dedi ☺️ 15+6 olduk Hissetmiyorum hareketlerini ama ilk gebelikte geç hissedilirmiş normalmiş
Dygu1122 Asya011 bende 1-2 kez pıt pıt seyirme gibi bişiler oldu valla bilmiyorum banamı öyle geliyor ben öyle deyince annemlerde erkek diyor erkek erken hissediliyormuş bende pek anlamıyorum aslında ilk gebeliğim 😊
Dygu1122 2cocukluu-annee benim doktorumda öyle normalde kendisi izinde o yüzden başka doktora gittim bu doktor daha iyi geldi daha ilgili hoşuma gitti açıkcası tahmindede bulundu tekrar ondan aldım randevu bakalım ne olcak😍
2cocukluu-annee Dygu1122 ben de gittigim doktoru baya bi arastirdim yorumlari cok iyi kadin da samimi geldi bana o yuzden devam ediyorum ama tabii ilerde nasil olur bilmem fikrim her an degisebilir biraz kararsizim
Bbuusra Dygu1122 Bizde 15. Haftadayız. 11+4’de kız denildi 13. Haftada belli değil olduk. 😌Heyecanla bekliyorum.
Dygu1122 Essss1987 kesinlikle katılıyorum kışın büyütmek daha iyi yaza bayağı büyümüş olacaklar sağ sağlim kucağımıza alalım inşallahh
01180322 Essss1987 öyle de buranın soğuğu gerçek bı soğuk ayrıca evim hiç isinmiyo bı damla bebek sonuçta ondan birax endiseliyim
Asiyefdnn Dygu1122 15+3 olduk bizde bugün kontrolümüz vardı doktor %80 kız dedi heveslendik inşallah sonradan değişmez yine de o %20 lik ihtimal akıl karıştırıyor 😂💜
Dygu1122 Asiyefdnn evet değişebiliyor 🤦♀️ biz kızımız diye seviyoruz sonradan erkek denilirse biraz tuhaf olacak 🤣 hayırlısı olsun
Ciceka1 Dygu1122 bugün gittim ikiz gebeligim biri erkege benziyor ama net değil dedi diğeri için birsey söylemedi 15 gün sonra dedi😆
Dygu1122 Ciceka1 dieride kızdır inşallah biri kız diğeri erkek maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤️
Azracagla Dygu1122 15 haftalığım bende 13 ken gittim göstermedi 🥰haftaya randevum var ikinci gebeliğim 😊