01180322 Essss1987 öyle de buranın soğuğu gerçek bı soğuk ayrıca evim hiç isinmiyo bı damla bebek sonuçta ondan birax endiseliyim
Havva122 15 haftalığız bizde haftaya kontrolüm var henüz cinsiyet belli değil merak içerisindeyim😍 ama karnımda kalp atışı gibi kıpırdanma hissediyorum sanırım bebekten değil ayırt edemedim🤷🏻♀️🤭🤭
PrensesAnnesi_42 13+5 de doktorum kesin kiz dedi ama inşallah değişmez simdi 15+2 deyiz. İlk kızımda 30 kasımda kışın doğmuştu kışın daha kolay büyütmek giydirip üzerini ortebiliyorsun ama yazın sıcaktan ne giydirsen ne yapsan şaşırıyor insan
anonimgelin Dygu1122 adet tarihine göre 14+1 ama devletteki doktora göre 9 10 haftalık şuan geç döllenme sanırım oğlumda geç döllenmeydi haftasını yakaladı
Aydanur06 Dygu1122 bizde yarin 14 haftalik oluyoruz 11 haftalikken kiza benziyor demisti doktorumuz bakalim 15 haftalikken kontrolum var ne diyecek
Derin11 Dygu1122 14 haftaligim 12 haftada %60 erkek dedi doktor ama kesin değil gelecek hafta içi öğrenirim umarım 14 bitmiş 15. Haftanın içerisinde olucam
buseogat Dygu1122 bende aynı şekilde 14 haftalığım geçen hafta kız dediler ama başından beri erkek hissediyorum hala da oğlum diye seviyorum. Sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez❤️❤️