Elfyns Dygu1122 15+3 daha gitmedim ayın 25 n de kontrol var bakalım söyleyecek mi gösterecek mi daha doğrusu 😉
Elfyns Duyguss24 aa ne güzel 😉benim aslında 16 haftalık falan adet tarihime göre ama 5 gün geriden geliyor geç yumurtlama olmuş dedi 😉
Duyguss24 Dygu1122 15+3kuzum benimde 12 haftada yüzde 70 kız dedi 14 de kesin kız dedi ikinci gebeligim bide 2 yaş 2 aylik oglusum var Rabbım nasip ederse bu kezde kız annesi olcam inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alırız insallah🤲🥰
Dygu1122 Duyguss24 aa çok güzell Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh 😍 bakalım bende 24 gidicem umarım netleşir merak ediyorum😊
Dygu1122 Maisina benimde 12. Haftamda doktorum çok uğraştı kesin net birşey söyleyemedi bakalım hayırlısı olsun 😊 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah❤️
rumeysa6161 Dygu1122 15+1 olduk ama malesef cinsiyet daha hiç öğrenemedik benimde ayın 24 ünde randevum var umarım o gün öğreniriz :)
crazymommy Dygu1122 Ayy öyle sevmeyin bizee 3 hafta kız ismiyle sevdik meğer erkekmiş 😂 çocuğum cinsiyet karmaşası yaşadı 😂
2cocukluu-annee Dygu1122 13+2 yiz suan doktorum 16. Haftadan once cinsiyet soyleyemem dedi heyecanla bekliyoruz bakalim
Dygu1122 2cocukluu-annee benim doktorumda öyle normalde kendisi izinde o yüzden başka doktora gittim bu doktor daha iyi geldi daha ilgili hoşuma gitti açıkcası tahmindede bulundu tekrar ondan aldım randevu bakalım ne olcak😍
znkara Dygu1122 gece yarısından sonra 15 haftalığız 🙋🏻♀️ 2. Gebeliğim doktorum kıza benzetti net değil 🙈