Dygu1122 14 haftalık olduk biz 🥰cinsiyet öğrediniz mi güzel anneler bize 12. Haftada doktorumuz kız gibi dedi ama net değil dedi ayın 24 tekrar kontrolümüz var kesinleşir inşallah sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
Demmed Dygu1122 bende 14 hafta erkek bebek benm de. Sizlerin de mide si şişmi ya benm çok şiş yemek yiyemiyorm
Dygu1122 01180322 kışın doğum daha iyi diyorlar inşallah iyidir benimde ilk gebeliğim zaman geçmek bilmiyor sanki😊
01180322 Dygu1122 aminn.amin. bekleyen herkesin inşallah. Kış anneleriyiz o konuda birazck tedirginim
Dygu1122 01180322 amin canım bence kış yaz dan daha iyi daha rahat olduğunu söylüyorlar bakalım göreceğiz
Dygu1122 Demmed bende şişlik ilk 9 haftamda oldu ondada progestan fitil kullanıyordum bıraktıktan sonra şişlik kalmadı şükür
01180322 Dygu1122 bnmde ilk gebeliğim.ayrica yanımda kimse olmayacak biz ülke dışındayız. Gerçekten öyle daha yolu yarilayip bitirmek var zaman gerçekten zor geciyo
Dygu1122 01180322 o durum biraz sıkıntılı yanında biri olmaması ama olsun hiç tedirgin olma eşin var yardım eder Allahın izniyle üstesinden gelirsiniz inşallah
01180322 Dygu1122 ay inşallah❤️sağlıklı olsunlar da . Çok aşırı güzel bı duygu. İsim konusunda anlaştıniz mi siz🤗
Dygu1122 crazymommy yaaa ben hamileliğimin başından beri hep erkek hissediyorum rüyamda bile gördüm erkek ama doktor kız gibi dedi bakalım sonra değişecekmi ayrıca eşimde kız diyor hatta ismini bile koydu öykü diye seviyorr🤣
Dygu1122 01180322 Amin canım inşallah evet en önemlisi sağlıklı olması Eşim öykü diyor bakalım daha pek konuşmadık cinsiyet tam belli olsun da aslında onuda kırmak istemiyorum isim konusunda pek hevesli :))
crazymommy Dygu1122 Ayy öyle sevmeyin bizee 3 hafta kız ismiyle sevdik meğer erkekmiş 😂 çocuğum cinsiyet karmaşası yaşadı 😂
buseogat Dygu1122 bende aynı şekilde 14 haftalığım geçen hafta kız dediler ama başından beri erkek hissediyorum hala da oğlum diye seviyorum. Sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez❤️❤️
gulsu-can Dygu1122 bizde 13+3 oldukk cinsiyetimizde kız çok şükür bir oğlum vardı 4 yaşında bu bebiste kız olunca baya mutlu oldukk ❤️
gulsu-can Dygu1122 aminnnn inşallah cok teşekkür ederim insallah sizde bebisinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza ❤️