yinehamile minibebisim iki tane çocuğum var, her ikisinde de hiç mide bulantısı kusma yaşamama rağmen o haftalarda bende kilo verdim, ilk hamilelik de 20. Haftalardan sonra, ikinci hamilelikte 30. Haftalardan sonra kilo almaya başladım
eylulmihrasmom minibebisim bu bir problem değil bebeğiniz yediğiniz şeylerden değil ilk 3 ay kandan besleniyor. ilk 14 hafta 7 kilo verdim kusmaktan şu an 25+5 olduk. bebeğim gayet sağlıklı hatta haftasına göre tosun😂 ve ben 1.350 almışım ne kadar çok kilo alırsanız hareketleriniz kısıtlanır sizin değil bebeğinizin kilo alması önemli
minibebisim eylulmihrasmom teşekkür ederim bebiş gününden önde gidiyodu bakalım yarın ikili testimiz var bi de meraktayım ☺️
Minesmz minibebisim kuzum ben 16inci haftama kadar sırf 7 kilo verdim çok berbattim sonra prilamla topladım erken şuan bebek sendeki önceden bulunan vitaminlerden besleniyor mrk etme şuanda 31inci haftamizdayiz ve bebeğimin kilosu çok iyi 3 ay önceki kiomla şuandaki kilom auni zerre kilo almamışım ama bebeğim 1700 gram doktor gayet iyi dedi yani problem etmene gerek yok bide çevrende diyen olvarmi bilmiyorum ilk haftalard la canımı skmislardi bebek için Yemen lzm bilmem ne diye sende canını skma👍👍
minibebisim Minesmz burası sayesinde iyi hissediyorum gerçekten, teşekkür ederim 🥰 ben de prilam kullanıyorum ama ona rağmen hem kusuyorum hem de koku hassasiyetim var hiçbi şey yiyesim gelmiyo hala
Happy20 minibebisim ben 13 haftaya kdr 6.5 kilo verdim ama 15 ten sonra almaya basliyorsun şuan 25 haftalik 5 kilo aldım bı nevi eski kiloma döndüm kişiden kişiye değişiyor hala bile iştahım yok
Minesmz minibebisim 16 da hicbirseyin kalmaz inşallah azalır kuzum gebelik boyunca durmadan birşeylere laf edenler olur sakın kimseyi sallama değmiyor cunkuu sen bebeginle bir bedende gecirecegin 9 ayın tadını çıkar 👍👍👍😍😍